Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Potrebni saradnici

156 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.02.2009. u 20:26

Pozz svima,eh ovako trazim od 3-5 saradnika za web sajt bh-raja ili nesto drugo smislicemo neki naziv hehhe :)
skripta je phpFox 1.6 (kao cool.ba)
imam mod za mp3,poklone,galerija itd.....
sad mi treba par saradnika jedan admin ili 2 a ostali moderatori :)
javite se ovdje i dodajte me na msn [email uklonjen]
molio bih da se ne spamma ovo je ozbiljan projekt......
domena nece odmah doci ali hosting cu imati veceras.pozz 4 all
aj da pokusamo racunaj na mene.....

Post dobio šamar od Philosopher

care dodaj me na msn xD

Nishta od tog neche bit' kao ni od ovih projekata cs-ba , itd.

- Domena ce sigurno biti cardana , a ti .ba 100% neces registrovati jer 16godisnjak nemoze imati pravu kreditnu karticu da bi kupio i hosting i domenu , mislim moze se nabaviti i .ba domena bez kreditne kartice , al' koristis nulled phpFOX , eh i ako nabavis phpFOX licencu , i hosting sa dosta bandwidtha jer takav site zahtjeva veci bandwidth radi posjeta , tj. kad bude posjecen treba ti dedicated. ti to sigurno neces imati zato.

Epic Fail.

EDIT :

Ako sam ishta rekao glupo , banujte me odmah !

Koliko ja znam nijedan paid hosting ne dozvoljava nulled(skripte sa uklonjenom protekcijom) skripte. I taj GlobalNET bi trebalo prijaviti phpFOX developerima ako dozvoljavaju jer nije open source phpFOX.

Lock temu treba. Samo spamate.
MuhAMED92 je napisao/la:
care dodaj me na msn xD
E zbog tog "xD" ce ti da propadne projekt.

Jason je napisao/la:

- Domena ce sigurno biti cardana , a ti .ba 100% neces registrovati jer 16godisnjak nemoze imati pravu kreditnu karticu da bi kupio i hosting i domenu , mislim moze se nabaviti i .ba domena bez kreditne kartice , al' koristis nulled phpFOX , eh i ako nabavis phpFOX licencu , i hosting sa dosta bandwidtha jer takav site zahtjeva veci bandwidth radi posjeta , tj. kad bude posjecen treba ti dedicated. ti to sigurno neces imati zato.

Epic Fail.

EDIT :

Koliko ja znam nijedan paid hosting ne dozvoljava nulled(skripte sa uklonjenom protekcijom) skripte. I taj GlobalNET bi trebalo prijaviti phpFOX developerima ako dozvoljavaju jer nije open source phpFOX.

volim te
Pravila foruma:
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

lol Jasone phpFox jeste nulled ali hosting cu dobiti pravi a domena nece biti ba nego .org od Global Neta :D uzhivaj care :S
Jason je napisao/la:

Epic Fail.

EDIT :

/slazem se

Muhamed i saradnici

lol tako ce se zvat site muahaha

pa taj cms je tako jadan..to možes sam sve napravit za 1mj..čitav sajt...ako ćeš već neki projekt idi na socialnetwork i plati ljude da sve prevedu na bih i ostale jezike i srede to kako treba...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.