Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Olympus

79 pregleda · 8 odgovora · otvorena 11.02.2009. u 11:17

Zna li tko ima li gdje u Sarajevu da se kupi Li-ion-ska baterija za olympus digtalni aparat. U tuzli nema a ako ima recite tuzlaci, onda je jos bolje.
Unaprijed hvala!!!!
ADMIRo0oN1 je napisao/la:
skenderija
Nemogu da vjerujem da ima i ovakvih postova pfff ... skenderija ti to onako lupio pa ako bude, bude :S reci tacno ako si siguran a ne da lupas ovdje
xXplOsiVe je napisao/la:
Nemogu da vjerujem da ima i ovakvih postova pfff ... skenderija ti to onako lupio pa ako bude, bude :s reci tacno ako si siguran a ne da lupas ovdje
malo je reci da si glup ja sam u nedjelju to kupovao tamo ? zato tisu zdra0
ADMIRo0oN1 je napisao/la:
malo je reci da si glup ja sam u nedjelju to kupovao tamo ? zato tisu zdra0
hahah kako si smijesan pasha .. spusti se na zemlju to prvo .. a drugo ako vec govoris da je na skenderiji reci tacno i radnju ako si kupovao i cijenu ...
xXplOsiVe je napisao/la:
Nemogu da vjerujem da ima i ovakvih postova pfff ... skenderija ti to onako lupio pa ako bude, bude :s reci tacno ako si siguran a ne da lupas ovdje
cuj ovog kako ti Bogati znas da je on lupio suti bolan i ako znas gdje ima kupiti reci . a i sigurno ima u skenderiji jer sta god hoces sve ima u skenderiji !!!
xXplOsiVe je napisao/la:
pa ti si stvarno jedan veoma bistar momak to se vidi odavde covjek oce da mu pomogne a ti lafo nesta reagujes svaka cast pametnjakovicu svi smo mi glupi jedini si ti pametan.a sad dosta vise price o tome momak nas je nesta pitao znaci treba da mu odgovorimo a ne da se svadjamo zato i ja preporucujem skenderiju jer stvarno sve ima sta god trebas!
plus skenderija ako ne tu onda uniexpert

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.