Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Programi ?

55 pregleda · 8 odgovora · otvorena 10.02.2009. u 08:34

Formatirao sam jednom covjeku comp i sad mi trebaju samo imena programa koji bi mi trrebali i ako moze da pise za sta je koji program .. npr Microsoft Office ( tu imas word , excel .. i tu sredjivas text , ... )
Nadam se da nije warez , jer nisam trazio download link ..

i Usput , interesuje me kad bih sad htio da insalliram windows vistu , jel isti postupak ( prvo formatiram - kao s xp-om i onda installiram windows u ovom slucaju vista )?

Hvala
Pa sta mi znamo koji ti programi trebaju?

Cime se covjek bavi?

ili trazis default programe?

manje vise nema vise default programa - stavljas sta zelis..
= sta ti treba?

a za vistu

jednostavan je proces- ja koristim je vec neko vrijeme
Yuber je napisao/la:
Pa sta mi znamo koji ti programi trebaju?

Cime se covjek bavi?

ili trazis default programe?

manje vise nema vise default programa - stavljas sta zelis..
= sta ti treba?

a za vistu

jednostavan je proces- ja koristim je vec neko vrijeme
Pa ovaj se covjek bavi s mobitelima i to , al necu ja njemu install to , ja bih njemu one osnovne , kao word , adobe acrobat , i to .. Jer nisam jos ni install office ni adobe .. :S kazem vam prazan , pa molim vas da mi imena date nekih obako programa koji su tako reci osnovni ....
jasoNxx je napisao/la:
Pa ovaj se covjek bavi s mobitelima i to , al necu ja njemu install to , ja bih njemu one osnovne , kao word , adobe acrobat , i to .. Jer nisam jos ni install office ni adobe .. :s kazem vam prazan , pa molim vas da mi imena date nekih obako programa koji su tako reci osnovni ....
Microsoft Office (PP, Word, Excel, FP.. )

~ Od powerpointa, preko worda, do FP-a/// pravi kompjuterski office - uredivanje teksta, spremanje podataka/statistika, pravljenje stranica.. itd. . ( u jebote ne znam na svom sve objasnit)

~Adobe Acrobat - hebeni .pdf viewer - gotta-have tool - za otvaranje .pdf fileove i otvaranja istih na webu.

~ Mozilla Firefox - web browser - ili koji drugi Opera il IE

~Plugin: Flash, Java platform, shockwave.. etc.

sve sto tvoj browser moze zahtijevati za otvaranja raznih web aplikacija - uglavnom se automatski instal

~ Photoshop - ak poznas program : veoma upotrebljivo sredstvo za kreiranje/editiranje slika - pravljanja web stranice - generalno veoma poznat i upotrebljen alat

~ WMP - windows media player - zasto ne - ak ga vec nema instaliranog jedan od ovakvih programa olaksava preslusavanje omiljene glazbe : takoder iTunes, Winamp etc.

GoM player - extra sredstvo za gledanje svih formata MM datoteka

~ ak covjek IM-a, postoji YM, MSN M, AIM ..

Skype - extra sredstvo za stupanje u kontakt sa svojim prijateljima - takoder i za posao --- internet fon..
itd.

haha ne znam sta bih ti jos preporucio

nisi mi pomogao toliko al ev iz glave
Adobe Reader
Microsoft Office
Winamp
Photoshop
Mozila Firefox 3.0.6
Symantec Antivirus
Windows Live Messenger 9.0
Paint.NET
Nero Start Smart
TuneUp Utilities 2009
CCleaner
uTorrent
EVEREST Ultimate Edition
WinRAR

To bi bili osnovni programi
:D:D:D:D
Windows Live messanger 9.0
Microsoft office
K-lite Codec Pack
Winamp
Mozilla Firefox or , opera , IE etc ...
WinRar
Nero Start Smart
Nod 32 , Bitdefender , Avast - Antivirusi !
SpyBot Search & Destroy
Registy Cleaner
Photshop CS4

cuj opera koji ce mu ku**c opera majke ti?
nek skine sve adone za huntera u wowu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.