jasoNxx je napisao/la:
Pa ovaj se covjek bavi s mobitelima i to , al necu ja njemu install to , ja bih njemu one osnovne , kao word , adobe acrobat , i to .. Jer nisam jos ni install office ni adobe ..

kazem vam prazan , pa molim vas da mi imena date nekih obako programa koji su tako reci osnovni ....
Microsoft Office (PP, Word, Excel, FP.. )
~ Od powerpointa, preko worda, do FP-a/// pravi kompjuterski office - uredivanje teksta, spremanje podataka/statistika, pravljenje stranica.. itd. . ( u jebote ne znam na svom sve objasnit)
~Adobe Acrobat - hebeni .pdf viewer - gotta-have tool - za otvaranje .pdf fileove i otvaranja istih na webu.
~ Mozilla Firefox - web browser - ili koji drugi Opera il IE
~Plugin: Flash, Java platform, shockwave.. etc.
sve sto tvoj browser moze zahtijevati za otvaranja raznih web aplikacija - uglavnom se automatski instal
~ Photoshop - ak poznas program : veoma upotrebljivo sredstvo za kreiranje/editiranje slika - pravljanja web stranice - generalno veoma poznat i upotrebljen alat
~ WMP - windows media player - zasto ne - ak ga vec nema instaliranog jedan od ovakvih programa olaksava preslusavanje omiljene glazbe : takoder iTunes, Winamp etc.
GoM player - extra sredstvo za gledanje svih formata MM datoteka
~ ak covjek IM-a, postoji YM, MSN M, AIM ..
Skype - extra sredstvo za stupanje u kontakt sa svojim prijateljima - takoder i za posao --- internet fon..
itd.
haha ne znam sta bih ti jos preporucio
nisi mi pomogao toliko al ev iz glave