Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

PhotoShop Prob :@

71 pregled · 7 odgovora · otvorena 09.02.2009. u 15:51

Pozdrav svima !

Ovu temu sam otvorio kako bi mi neko pomogao da resim ovaj problem sa PhotoShopom !

Problem je u tome sto , uvjek kad odaberem , npr. crvenu boju , odabere crnu ili tako neku .. Srebrnu , kakva je vec ono boja , bjelu ili crnu ... Koju god boju odaberem , uvjek budu ove boje Mucim se 2 dana i nemogu da resim problem .. Sta je u pitanju ?

icekinG

EDIT : Ajde mi je pomogao .... Ako moze kakav aplauz ili bodovi ... Hvala brate
Da ti nisu u onom tolbaru 2 boje razlicite ev ti ss da vidi da nije ovo u pitanju......
" border="0">

EDIT>
ima jos puno stvari ak nije javi na pm ili na msn sve cemo rjesiti

EDIT>
Ak ti je dole crna onda ne mozes preko niti jednu boju uvjek je cran koja dominira....Za info pm
AJdE je napisao/la:
Da ti nisu u onom tolbaru 2 boje razlicite ev ti ss da vidi da nije ovo u pitanju......
" border="0">

EDIT>
ima jos puno stvari ak nije javi na pm ili na msn sve cemo rjesiti

EDIT>
Ak ti je dole crna onda ne mozes preko niti jednu boju uvjek je cran koja dominira....Za info pm
Nemogu da kliknem na sliku

Ev vidi sad moze li.....
EDIT:
ako ti je uvdje umjesto narandzASTE CRNA ODNA PROMJENI I VIDI JER CRNA DOMINIRA....Ak ne de me pm na msn da ti objasnim ima jos 1000 ovih zeza....Da ne misle ljudi da spamam

Post dobio aplauz od vLexinho

AJdE je napisao/la:

Ev vidi sad moze li.....
EDIT:
ako ti je uvdje umjesto narandzASTE CRNA ODNA PROMJENI I VIDI JER CRNA DOMINIRA....Ak ne de me pm na msn da ti objasnim ima jos 1000 ovih zeza....Da ne misle ljudi da spamam
Prva mi je crna a ona ispod mi je bjela

Nije to to
IceKing je napisao/la:
Prva mi je crna a ona ispod mi je bjela :r

Nije to to :-(
msn [email uklonjen] de dodaj da vidimo to....
eto brate admini sad neka lock temu.....Ak ti jos sta bude trebalo pm na msn slobodno....

Post dobio aplauz od vLexinho

AJdE je napisao/la:
eto brate admini sad neka lock temu.....Ak ti jos sta bude trebalo pm na msn slobodno....
Ok brate ... Uradicu to sigurno

Wolim te

HAHHA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.