Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program+Film

67 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.02.2009. u 14:46

Pozdrav svima, imam 2 pitanja i nadam se da cu naci odgovre na njih:

1. Da li ima jos nekih filmova poput Green Street Hooligans-a i Footbal Factory-ja? Molim nazive, snaci cu se za download

2. Da li postoji neki program kao organizator, ali da ima serch bar da mogu naci neki podatak, recimo da zapisem rodjendan pod nekim nazivom i da ga nadjem kad kucam to. . .ili neke bitne linkove da zapisujem pa da samo ukucam ime programa i da mi izbaci link. . .nadam ste da ste skontali sta mi treba, hvala pozdrav. . .pls no spam
qme gledao sam oba filma :)
imas ql igricu hooligans :) i imas film hooligans and tools :)
Hooligans and Thugs; Soccer's Most Violent Fan Fights - Dokumentarac

The Football Factory - Dokumentarac

Soul Crew: The Inside Story of Britain's Most Notorious Hooligan Gang -dokumentarac

"Hooligan" -dokumentarac

filmova nema

2.nisam skonto sta oces :S
departed je napisao/la:
Hooligans and Thugs; Soccer's Most Violent Fan Fights - Dokumentarac

The Football Factory - Dokumentarac

Soul Crew: The Inside Story of Britain's Most Notorious Hooligan Gang -dokumentarac

"Hooligan" -dokumentarac

filmova nema

2.nisam skonto sta oces :s
Za one koji nisu skontali br. 2:

Treba mi program u kojem mogu stavljati linkove i to memorisati pod imenom tog program ili igrice, i sad kad kucam u SEARCH ime igrice da mi nadje link za download, posto imam puno linkova crackovanih programa i igrica pa mi treba neki program jer mi je tesko pronaci kad sve trpam u notepad, znaci treba mi program da mi pomogne oko organizacije linkova. . .ajde valjda ste sad skontali
nigel92 je napisao/la:
Za one koji nisu skontali br. 2:

Treba mi program u kojem mogu stavljati linkove i to memorisati pod imenom tog program ili igrice, i sad kad kucam u SEARCH ime igrice da mi nadje link za download, posto imam puno linkova crackovanih programa i igrica pa mi treba neki program jer mi je tesko pronaci kad sve trpam u notepad, znaci treba mi program da mi pomogne oko organizacije linkova. . .ajde valjda ste sad skontali
pa idi na Bookmarks i samo stavi ime igre,odn. onog sta ti treba i bookmark tu stranicu..od tog organiziranije ne moze...
departed je napisao/la:
pa idi na Bookmarks i samo stavi ime igre,odn. onog sta ti treba i bookmark tu stranicu..od tog organiziranije ne moze...
Ma znam za to, ali mi treba drugo rijesenje, u obliku nekog programa sa search barom. . .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.