Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Jason

118 pregleda · 9 odgovora · otvorena 07.02.2009. u 19:08

http://www.gamers.ba/forum/2/59035/1/podjela-admina-/
-------------------------------------------------------------------------------------

Očito se neka djeca furaju na mene , skamera je sve puno ne vjerujte nikome , ja sam Jason jedan jedini .. mnogi vas pokusavaju skamat za Steamove i ostale stvari sto sam prodavao. Ako ne koristim profil :

Jason ,
to znaci da nisam ja , msn imam samo jedan i samo moja raja zna za njeg tako da ne prihvatajte nikakve msn-ove sem :

[email uklonjen]

----------------------------------------------

Hvala za citanje...

Ovaj mali axE sto skama raju , ide u SSMZ ( srednja skola metalskih zanimanja ) Sarajevo , prvi je razred .. zove se Mehmed , ako bude opet glumio mene ima da popricam s njim u rl.

Obicno malo dijete ned'o bog nikom , ide u neon , druzi se sa AZA-om.

Vas jedan jedini Jason
hahahahahahah najjaci si :)
willY_BA je napisao/la:
UOPSTE NIJE 1AXE NEGO ADOS
CUS
A KO JE ADOS ?:S
willY_BA je napisao/la:
UOPSTE NIJE 1AXE NEGO ADOS
CUS
axE jeste , ne mislim na ovu novu temu .. al' axe je skamao raju , tj. mog druga Harisa za steam.
axE jeste , ne mislim na ovu novu temu .. al' axe je skamao raju , tj. mog druga Harisa za steam. ;)
Jason je napisao/la:
axE jeste , ne mislim na ovu novu temu .. al' axe je skamao raju , tj. mog druga Harisa za steam. ;)
JA TI PO HILJADU MARAKA DA AXE NIJE SKAMO RAJU
Jason je napisao/la:
sta ti pjevas , gdje ide axE u skolu os date ubijem balavac
jean
Sturmz je napisao/la:
sta ti pjevas , gdje ide axE u skolu os date ubijem balavac
jean
Isao sam s njim u skolu qme , ubij slobodno. dam ti adresu i sve , ne postoji stvar koju je dragi Bog stvorio da je se ja bojim. Umrijet ce svako kad tad..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.