Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

580 pregleda · 11 odgovora · otvorena 13.11.2005. u 22:28

nekontam samo nekakav cekic u lavi tona igraca i to j to stvarno nekontam!!??!! {+_+}
Remedy razmisljam dal da te samaram ili da ti brisem post ili prihvatim tvoj post kao normalan .

Trebat ce mi pomoc od ostalih admina ja ovo neznam rjesiti.

mahhh... biti ninja je 50% u sreci 50% potrefiti pravo vrijeme...
ali ipak, svaka cast ovom liku, trebalo je ovo uraditi
svaka mu cast , i nemams ta rec za weapon
anyway 50%luck kako i andrey kaze , i opet svaka cast ovom liku
A kakvih sve debilnih komentara ovdje neces procitati...

Nego, taj drugi slucaj sa tim levatom, trebao mu je napraviti:
http://www.thottbot.com/?i=24718

Sad, u prvom slucaju taj sto je na ragnarosu ninjo, ha zesci levat...ha nista nema i od Perdition's Blade kad je zijanio guild i jos gore stekao rep ninje i nece ga niko vise uzet guild :p

A u drugom, hehe, ha to se daje guild clanu ili nekom kome bas vjerujes i igras duze pa da znas da te nece izlevatit a ne prvom koji ti se javi na /trade... :p
Kada ce te vec jednom prestati postati na stvari o kojim VEZE nemate ? od 4 posta samo 1 normalan.

looooooool xiaodian im looto chest of elements

nego sta su ono ubili ragnarosa oni likovi ondje ? pa im on stealovo loot jeli ? hmmmph i sam stealovo ring 60lvl od nekih likova i onda upadoshe neki iz horde pobishe se sa njima i niko na mene paznju neobracha i zbriso DDDD

ako ima idje vezze post ako sam dobro skonto sta je to.... nego mosh mi objasnit kako mislis ninjao ?? ukro ?

STANI ONI SU NJEGA PUSTILI DA LOOTA I ON IM NIJE TJEO DAT ITEME ? JEL TO HAHAHAAH ako jest hubjuabahba

Zadnji edit: 14.11.05 u 08:29:40

nekontam samo nekakav cekic u lavi tona igraca i to j to stvarno nekontam!!??!! {+_+}
Remedy. je napisao/la:

to ti je ragnarosov cekic _ nije bash uobichajeno vidjet ragnarosa kako umire -__-
Hehe
Kaže: OK make me an Axe
i onda
Palapakk is ignoring u
i vidiš svoje iteme na AH
levaćenje

Iako se slabo razumijem u Blacksmithing , ali vidim na AH da su stvari Veoma skupe i teško ih je nači.

I ono je dobro
Nick: Palapakk , Human Paladin
Guild: Vlad Dracul (KICKED) heh
Sramoti ih

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.