Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 problem :S

80 pregleda · 6 odgovora · otvorena 06.02.2009. u 18:56

Ovako,jutros je sve normala radilo otisao sam u skolu i vratio se,upalio kanter i kad ono vse poremeceno!! Koemande,grafika haj to i nekako al kada sam nastavio da igram imao sam sta vidjeti,kod snajpera kada zoomam uposte nevidim onu crvenu tacku ustvrai ne vidim nista osim crnog velikog krugas:S:S:S!!Ima tu jos stinih stvari al one su nevazne ako iko moze pomoci zamolio bi ga da ostavi svoj post i zamolio bi spamere da nepisu neke gluposti kao (to ti je zbog ovog il onog) ak vec to napisete napisite i kako da to rijesim)
Upisi u konzolu Crosshair 1 - Da ti se vidi ona tackica crvena kad zumiras.

Mislis na to ?!

Ako ti se to vishe puta deshava , probaj reainstall cs

Otidi u options > Video > Namjesti tamo na openGL ili 3D3 > stavi 32 bit - A.

Onda opet options > keybord > use default.
Evo da ne mislite da spamam ovaj gore iznad mene napiso 1 sec. prije mene :S

Napises u konzolu Crosshair 1 , ako ti je previse svijetla slika u csu otvori options --> video ---> namjesti 32 bit openGL i ako su ti dugmici poremeceni tj. naprimjer umjesto da pucas na ENTER ti pucas na slovo B recimo (odes options , keyboard , dole use defoult)

GL ;)

moze aplauz :$
hyperssoN je napisao/la:
Upisi u konzolu Crosshair 1 - Da ti se vidi ona tackica crvena kad zumiras.

Mislis na to ?!

Ako ti se to vishe puta deshava , probaj reainstall cs

Otidi u options > Video > Namjesti tamo na openGL ili 3D3 > stavi 32 bit - A.

Onda opet options > keybord > use default.
to je to !!!!

swe ti tako kako ti momak rekao samo prije nego sto odes options > default ukucaj u konzolu unbindall i dalje po redu !!!

mislim da nisi nish poremetio xD
Imam jedan problem.Kad udjem u cs i u single ili da igram preko interneta on odma izadje i u single i preko interneta.Molim vas ako znate pomozite.Unapred hvala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.