Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Logosoft :S

140 pregleda · 9 odgovora · otvorena 03.02.2009. u 22:26

Eh ovako,zanimam me dal' neko ima logosoft konekciju i dali zadnji par dana ping na serverima preko 200,poshto vishe nema logosoft forum,ako ima ko ovu konkciju od gejmera nek odg pls spameri pussa ;)
pitaj prvo xEON-a & vLexa

0 postova XD

i sta kad se javi..

drugo..prvo pitaj raje na msn-u...onda tema na g.ba ;)

samar..sve glupe teme..ccc
Imam ja. Ping također uzasan i kod mene. Slao sam im neke mail-ove. I odgovorila mi je ova jedna kao vidjece sta je stim, i trebalo bi se uskoro popraviti stanje.

Zavisi sve da li ti je kablovski ili wireles. I opet i ako je kablovski, da li su kablovi pod zemljom ili princip stubova.
_St3altH_ je napisao/la:
Imam ja. Ping također uzasan i kod mene. Slao sam im neke mail-ove. I odgovorila mi je ova jedna kao vidjece sta je stim, i trebalo bi se uskoro popraviti stanje.

Zavisi sve da li ti je kablovski ili wireles. I opet i ako je kablovski, da li su kablovi pod zemljom ili princip stubova.
ty, imash mail njihov da zhalbu pishem ovo je ne moguche ovako btw kablovski,,,
ofoonokontash je napisao/la:
hwala maca mislio sam da je do mene neshta,

@xbelax mamu spamersku kontash ?
ja ti toplo preporucujem ADSL...nema nikad nikakvih problema...25km za 5 giga vala nije puno :)
ofoonokontash je napisao/la:
ty, imash mail njihov da zhalbu pishem ovo je ne moguche ovako btw kablovski,,,
Pisi im na [email uklonjen] . Al se malo napravi lud. Reci da je duze vrijeme vec tako. I screenshot napravi ako treba da im pokazes da je los ping i tako to.

EDIT: E da, obavezno im napisi u tom mail-u username i lokaciju sa koje pristupas internetu. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.