Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

windows genuine

199 pregleda · 20 odgovora · otvorena 02.02.2009. u 21:15

dakle, kao sto sam naslov kaze, imam problem sa windows genuine. nedavno sam kupio racunar i sve je bilo uredu, medjutim skinuo sam neke updateove od microsoftove stranice, i od tada mi se stalno pojavljuje onaj genuine shit. i drug mi je poslao onu licensu i ja je aktiviram, i bude sve uredu dok ne ugasim racunar. i kada opet upalim racunar opet mi se pojavi taj genuine shit, a kod starog racunara samo sam jednom aktiviro tu licensu i nije mi se vise nikad pojavljivalo.
ako neko zna kako da mi se vise nikad ne pojavljuje nek pomaze, pls 

nemojte molim vas spamat ...
marvastronk je napisao/la:
brate format uradi , ja uradio jedino mi to pomoglo 
da i ja imao isti prob nisam nikako mogao izbrisat jedino formatirao system pa sljedeci put pamet u glavu imao unchekirao za geniune kad mi se opet htio updateovat 

et gl
To se i meni bilo desilo.Pa sam da sam ja nesto zajebo...Odni sam na popravku i covjek mi rece da mi je MICROSOFT poslao taj virus jer nemam LICENCU! I sad placam licencu ! Prvi put sam platio 70 km a svako 5 mjeseci 40 km!:SJbg sto se mora nije tesko!:P
Vad je napisao/la:
To se i meni bilo desilo.Pa sam da sam ja nesto zajebo...Odni sam na popravku i covjek mi rece da mi je MICROSOFT poslao taj virus jer nemam LICENCU! I sad placam licencu ! Prvi put sam platio 70 km a svako 5 mjeseci 40 km!:SJbg sto se mora nije tesko!:P
bezze placas , :S samo format bogami i normala sve nisi update mozda iskljucio bio :(
Doci cu ti ja u subotu i napravit, a mrsko mi pisat preko msna sad, tamo oko 10 i 15 udji pa cu ti objasnit .
Vad je napisao/la:
hahahahah
Pa nemoze ti microsoft slati viruse 
@vlex , cemu samar ? sto sam liku reko da microsoft nemoze slat virus ? 

Post dobio šamar od vLexinho

hahahahah ovaj posti sa virusom smijesno  ..
microsoft genuine ti se javlja kad dopustis svom windowsu automatic update .. to znaci da nemas original windows  .. to se i meni desavalo .. format disk ----> automatic updates off .. 
edinowskii je napisao/la:
hahahahah
Pa nemoze ti microsoft slati viruse ;)
@vlex , cemu samar ? sto sam liku reko da microsoft nemoze slat virus ? :-X
Pa mozda nisi imo iskustva sa tim zato nepricaj !:@
Ev ovo i samo idi yes udi u ovo

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml

i onda ce ti se rr pc vise nece biti genuine

@edit : xD pa posalje ti microsfot cim ti otkrije xD cim udes na nihovu stranicu ako ti je ne validan windows to ti se instalira ali ti on trazi upadate ako ti kliknes da se instalira instalira ali zazo sam ja crackovo windows xp sp3 svoj i iskljucio upadate
edinowskii je napisao/la:
Imao sam iskustvo sa ovim ;)

Skinuo fino "removewga " i sve normala ....

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml

@underground ne kopiras ti link nikako ?
E ja kad sam ga odnijo na popravku..covjek mi instaliro Anti Virus NOD32 i uplatio mi djaba 70 km za licencu!i reko da mi se ovo nece vise desavati![i reko da mi je microsoft poslo VIRUS.:D
Vad je napisao/la:
E ja kad sam ga odnijo na popravku..covjek mi instaliro Anti Virus NOD32 i uplatio mi djaba 70 km za licencu!i reko da mi se ovo nece vise desavati![i reko da mi je microsoft poslo VIRUS.:D
Pa on ti nije uplatio licencu nego je uradio ovo sto sam ja rekao liku da uradi ...
Samo skinuo "removewga" 
Djabe si dao 70 KM 
bilo je bar tri teme ovoga tipa, potrazi malo
jarane nemash potrebe da placas ista ili da formatiras imo isti problem doso mi od starog jaran i samo iskljucio neki update microsftov i prestalo to ti je 10 sec posla recu starog da ga sutra pita pa cu ti poslat na pm
haver mi je imao taj problem i svaki put kad upali comp ponovo klikne ono regedit file onaj i enter i radi !
Poslat chu ti ja program preko mail-a da ti se to iskljuchi. Javi se
A evo i rjesenja da nemoras nista skidat.
idi u system32 nadi wgatray.dll
promijeni mu exstenziju u bak
i napravi new text dokument i daj mu ime wgatray.dll
i onda ukljuci taskmenager > processes nadi wgatray i klikni end process. Jos ti samo ostane da restartujes komp.:D:D:D
Sta ba vi pricate .Format disk. Bezveze ces se mucit sat il dva. Samo skines WGA remover i rijesio si problem. Ev neki su ti poslali link...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.