Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

POGINUO ACO PEJOVIĆ!!

117 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.02.2009. u 01:53

Ljudi moji sad čitam poginuo Aco Pejović u saobraćajnoj nesreći na putu za Beograd.
Nema detalja do sutra..
www.dnevniavaz.ba/forum/viewtopic.php?f=84&t=3774
RIP
Ma nije bolan, furač otvorio temu na dnevniavaz.
Furanje !!!
Isto je tako Aca Lukas pogin'o 5 puta do sad, a još uvijek hoda
R.I.P.

mada mi nije bio omiljeni,nisam nit' volim muziku koju je pevao

jedan folker manje
RIP

Galija je napisao/la:

DB007 je napisao/la:Poznati folk pjevac Aco Pejovic preminuo je na putu za Beograd u teskoj saobracajnoj nesreci! Detalji jos uvijek nisu poznati, sve ce se znati sutra!!! ;(

Odakle ti paša ova informacija,ja je još nigdje ne pročitah!Ako slažeš dabogda ti majka umrla

Oci moje lijepe momentalno sam u Beogradu kod bake i bas maloprije gledam B92 kanal na kojem je pisala ta poruka!
_St3altH_ je napisao/la:
RIP

Galija je napisao/la:

DB007 je napisao/la:poznati folk pjevac Aco Pejovic preminuo je na putu za Beograd u teskoj saobracajnoj nesreci! Detalji jos uvijek nisu poznati, sve ce se znati sutra!!! ;(

Odakle ti paša ova informacija,ja je još nigdje ne pročitah!Ako slažeš dabogda ti majka umrla

Oci moje lijepe momentalno sam u Beogradu kod bake i bas maloprije gledam B92 kanal na kojem je pisala ta poruka!
B92 nema nikakve veze sa ACOM PEJOVICEM, bolje da je slagala PINK :D
_St3altH_ je napisao/la:
RIP

Galija je napisao/la:

DB007 je napisao/la:poznati folk pjevac Aco Pejovic preminuo je na putu za Beograd u teskoj saobracajnoj nesreci! Detalji jos uvijek nisu poznati, sve ce se znati sutra!!! ;(

pa nisam ja džaba stavio ovaj link j**o te
i nemoj srati po temi
ako nećeš da vjeruješ ne moraš
theman152 je napisao/la:
pa nisam ja džaba stavio ovaj link j**o te
i nemoj srati po temi
ako nećeš da vjeruješ ne moraš
Sta serem n00b-u jedan?

Vidim govore da ne vjeruju i kopirao to da vide.

Mislis da su citali svi tamo do kraja?!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.