Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

F.E.A.R. problem!

56 pregleda · 7 odgovora · otvorena 31.01.2009. u 17:33

Evo instalirao igricu sve fino ali ne mogu da skontam sta trebam da radim u prvoj misiji u autu se vozim i od jednom samo vrata spadnu i ja izadjem iz auta!!
Kako dalje sta treba???? Jel to mozda neki bug ili nesta sl???

Hvala unaprijed!!
Imas tu 2 letve , razvali ih pistoljem i idi dalje !
Vrata spadnu? Valjda kad izađeš iz auta pucaj u letve onda skreni lijevo uđi na vrata i nastavi igrati
big_daddy je napisao/la:
Vrata spadnu? Valjda kad izađeš iz auta pucaj u letve onda skreni lijevo uđi na vrata i nastavi igrati
ma nigdje nema letvi!!!! :( imaju ona dva drvena prozora
Dangerous_B je napisao/la:
ma nigdje nema letvi!!!! :( imaju ona dva drvena prozora
čekaj... opiši mi sve izpočetka... izađeš iz auta... i onda
big_daddy je napisao/la:
čekaj... opiši mi sve izpočetka... izađeš iz auta... i onda
ima ko neki kontenjer i imaju dva drvena prozora a skorz nazad ne mogu propadnem kroz zemlju i gameover!!
Dangerous_B je napisao/la:
ima ko neki kontenjer i imaju dva drvena prozora a skorz nazad ne mogu propadnem kroz zemlju i gameover!!
okreni se paralelno od auta, vidjećeš ko nekakvu ogradu, najvjerovatnije će ti igra objasniti šta trebaš, ako ne onda pucaj u letve, ako si već prošao idi lijevo i priđi vratima (zadnijm) i otvori ih... dalje se ne sjećam... biće SS
big_daddy je napisao/la:
okreni se paralelno od auta, vidjećeš ko nekakvu ogradu, najvjerovatnije će ti igra objasniti šta trebaš, ako ne onda pucaj u letve, ako si već prošao idi lijevo i priđi vratima (zadnijm) i otvori ih... dalje se ne sjećam... biće SS
evo skonto igrica nije uredu vjerovatno neki bug!!! :( evo sad gledo na youtube auto skroz prodje i vrata ne spadnu sama!!! nista od igranja!! :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.