Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MX 518 PROBLEM!

87 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.01.2009. u 16:54

E ovako , nakon formata sam primjetio da mi se non stop mjenja sam (il mi se cini) sensitivity na mishu. Napr igram countera sebi podesio fin sens. i sta ja znam kasnije vratim se isti je sens a presporo se okrece nisan (znate na sta mislim). Il zna se desit izadjem iz countera a na desktopu(windowsu..) mish bude prebrz il slicno... Driveri su mu instalirani pa stvarno neznam u cemu je problem :S
iam isti problem samo sa g5 nemogu nikako uskladit :S sens nema sanse :s il u windowsu prespor il u cs prebrz il obrato :D ...
Obriši drivere pa opet instaliraj. Na mxu imaš gore za podešavanje sensa, da možda ne diraš to slučajno?
brate pa vidis ono - i + mozda to slucajno pritisces time se ubrzava i usporava mis...:)
nyonyo je napisao/la:
Obriši drivere pa opet instaliraj. Na mxu imaš gore za podešavanje sensa, da možda ne diraš to slučajno?
Tacnije + i - mozda upire u to :D
sto se tice tog plus minus u windowsu bilo sta od ta 2 clicnem ista je brzina ;) mislim tako je nakon sto sam instalirao drivere , i nisam retardiran da slucajno klicem i nekontam :r i kazem ovo mi se dešava nakon formata

nemoj te ba spamat :r
Desni klick na iconu cs-a ides na target i c/p ovo "C:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike -noforcemspd -noforcemaccel -noforcemparms
Onda namjestis sebi sens u cs-u i neces imati vise problema...tako sam ja bar rijesio... Eto pa probaj
Instaliraj mousefix ?
http://www.techpowerup.com/downloads/763/CPL_Mouse_Fix.html
Flesh je napisao/la:
iam isti problem samo sa g5 nemogu nikako uskladit :s sens nema sanse :s il u windowsu prespor il u cs prebrz il obrato :d ...
imam isti mis imo isti problem XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.