Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kojom karticom kupiti steam ?!

154 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.01.2009. u 16:45

Ovako veceras akobogda dobivam steam tj. preko neta ga kupujem !
Sad me zanima posto nemam master card a vidio sam da neki su tim platili kojom karticom da platim ?
Ima ih vise ali recite molim vas kojom je najbolje ili kojom se treba.
Unaprijed hvala ne razumijem se bas u ovo
3xit je napisao/la:
- Mislim da mozes sa svakom, isti k****
mozes reci s kojom pls da ne pogrijesim
i jel se moze platiti ako na kartici su pare u KM ?
Pa nije njih nesto briga s kakve ces ti kartice uplatiti, bitno je samo da ima love na njoj

pa plati onom karticom koju ti imas
ne mozes platiti onom obicno karticom sa 4 broja, moraju biti 16 broje i iza 3 broja

Post dobio aplauz od neO

Kostaman je napisao/la:
pa plati onom karticom koju ti imas :r
ne mozes platiti onom obicno karticom sa 4 broja, moraju biti 16 broje i iza 3 broja
a pare su u njoj KM moze i tako jelde ?
kriger je napisao/la:
a pare su u njoj KM moze i tako jelde ?
Pare nisu u KM, one su jednostavno PARE, a po potrebi se pretvaraju u bilo koju valutu
kakve to veze ima, neces pogrijesiti ,samo nek bude jedno od onih tamo nevedenih, znaci mastercard, visa itd. moze i paypal ak osh .. ima spisak tamo ugl. moze
Steam mozes kupiti samo sa KREDITNOM KARTICOM!

Ne mozes sa debitnom znaci samo sa kreditnom!
uzmi qme SIM KARTICU i kupi.
AHAHHAHA :D

Cuj kojom karticom :| ...fino imas tamo kad kupujes ljudi ti daju da izaberes koji ti je tip kartice i imas i slike kartica pored (bas za takve kao sto si ti). Uzmes fino bilo koju kreditnu karticu i eto.
Kupi karticom na kojoj imas vise para
ja sam mislio kupiti neke dodatke za browser igre(urban-rivals,hattrick) sa maestro card i nece :S treba visa za vecinu stvari koje se kupuju preko neta
e jaro moj! Mozes bilo kojom samo neka ima many many na njoj i sve ce biti ok!heheh..xD :D:D:D
VISA electron
VISA
MasterCard electron
MasterCard
EC Card

To su one sto ja znam, ostale ti nisu ni potrebne jer u BiH ostalih kartica ni nema.
neO je napisao/la:
VISA electron
VISA
MasterCard electron
MasterCard
EC Card

To su one sto ja znam, ostale ti nisu ni potrebne jer u BiH ostalih kartica ni nema.
a Maestro nisi napiso
MaxY_Dare_DeviL je napisao/la:
a Maestro nisi napiso :d
pa valjda je Master Card isto ko Maestro, samo sto je jedno na engleskom drugo na bosanskom jeziku ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.