Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Potreban Tutorijal

77 pregleda · 5 odgovora · otvorena 30.01.2009. u 13:43

Pozz raja...
kratko, jasno, trebao bi mi tutorijal koji opisuje kako neku sliku ili npr. zastavu prilagoditi nekoj povrsini tj. da slijedi sve nepravilnosti na povrsini kao na ovoj slici gdje Zubonja drzi zastavu BiH -

http://www.irmin.com/userfiles/normal_ronaldinho4bih_1000.jpg

ja sam nasao nekakav tutorijal na taj fazon ali je veoma lose objasnjeno
Ne znam jesmol' se razumjeli .. al samo da znas da ova slika gdje "zubonja" drzi zastavu nije radjena u photoshopu, nego je stvarno uslikana!
ima ista slika gdje drzi zastavu brazila, al hajd nema veze...treba mi tutorijal na taj fazon
ZuManCe je napisao/la:
ima ista slika gdje drzi zastavu brazila, al hajd nema veze...treba mi tutorijal na taj fazon
Nema ista slika zato sto sam upravo citao taj broj casopisa Slobodna Bosna u kojem ima tekst o tome kako su urucili nagradu Ronaldinhu (koju vidis u pozadini ono crno) za najboljeg sportistu te godine ili nesto tako.. uglavnom bilo je jos slika tako da nije fals 100%!
Nađi neku finu sliku gdje je pokazano , jer ovo kod ronaldinha kao sto je eko rekao nije photoshop i ja sam citao nesto slicno u Danima il neznam... Nije to lagan posao moraju se sjene itd... jedino da isjeces dio zastave koju hoces i tu ga pasteras fino gumicom oko rubova i tak podesis... stvarno nije lagan posao ;) sto se tice tutoriala... www.google.ba " photoshop tutorial's" "PS TUTORIALS" itd.. pa izvol trazi :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.