Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problemi :D

125 pregleda · 11 odgovora · otvorena 29.01.2009. u 22:10

Pozz gameri

Evo imam nekih problemcica svi se vrte oko Cs-a

Eo odma cu ja pocet pa vi pomozite ako mozete..

1.Udjem u cs i igram normalno sve radi ja minimiziram odem do msna - gamersa vratim se u Cs sve mi crno :S

2. Kad ochu nesto da napisem u consolu pise mi na engleskom npr. ocu da razdvojim nick umjesto da napisem " napisem @ ...

3. Kad igram cs nista mi ne pokazuje kad mi se neko javi na msnu i tako nes slicno kad zapisTI

4. Fps mi bio cjelo vrjeme 100 zakucan odjednom juce 45 nece dalje a ukuco sam fps_max 101

Eto to je za sad pa vidite
jesil probao renistall to ti jedino za sad pametno mogu reci ako ne uspijeva r-inst neznam :o

by malak : evo i tebi jedan reinstal po usima, ako nemas sta pametno napisati nemoj ni pisati.

Post dobio šamar od malak

Moras imati cheating deat. tako nekako.
Ono ko protiv cheata nije sxe nego ono drugio
To je i meni bilo i to upalis , otvori se przorcic i spustis ga to jest upres onu crtu.

I onda ces moci spustiti igricu , pa se ponovo vratiti =)

Post dobio šamar od neO

1. Mora ti biti rezolucija ista i na destkopu (normal mode) i u cs-u

Post dobio šamar od neO

1. Instaliraj novije drivere za grafu radi 100%

2. Prebaci slova na hrvatski , srpski ili koji vec ( valjda )

3. Kad si na msn-u busy naravno da ti nece nista pokazivati , stavi da si online pa ce ti se pojavljivati ko se logovao na msn i sl.

4. Otvori kuciste i obrisi prasinu , skeniraj i vidi imas li virusa i sl...
xxxk je napisao/la:
Moras imati cheating deat. tako nekako.
Ono ko protiv cheata nije sxe nego ono drugio
To je i meni bilo i to upalis , otvori se przorcic i spustis ga to jest upres onu crtu.

I onda ces moci spustiti igricu , pa se ponovo vratiti =)
kakav cheating death to zamrlo jos kad je se 1.5 presto igrat tj disabler ga unistio, vise na http://www.unitedadmins.com
za msn options video run windows stavi 1204 rezolocuju kako je na slici i onda samo minimuz pritisnes esc i minimiz misem tako je meni ..

i kad uces da udes opet u cs kliknes dole na cs na taskbaru i esc .. i et dopas se na msn i igras cs

a fps ti je do pc to ti ima puno stvari u cstrike folderu izbrsi nesh .... sto ti puno zauzma mozda si snimo demo ili screenshotove radio ili si modele mjeno

edit fps ti je mozda stavi OPENGL -.- nemoj 3d
To što umjesto @ pišeš " se dešava jer ti se jezik prebaci sa English na neki ćirilični / latinični jezik koji imaš.

Mislim na ovo :

Kombinacijom Left Alt + Shift mijenjaš odabrani jezik, bez potrebe izlaska iz aplikacije.
shoT je napisao/la:
kakav cheating death to zamrlo jos kad je se 1.5 presto igrat tj disabler ga unistio, vise na http://www.unitedadmins.com
Ma neam pojma ... XD
Ne igram ga 2 godine
1.za renderner namjesti open gl : kad udjes u cs options/video
3. idi u msn i tamo to postavi
4. moze biti do konekcije,do prasine u kompu i jos mnogo toga....
kralju mojo ovo za umjesto " bude ti ovo @ to ti je do tastature ima veze jeli tastatura engleska ili bosanska ili hrvatska

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.