Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 15 bodova

kreiranje konekcije adsl

73 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.01.2009. u 16:01

E ovako znam da postoji opcija trazi i trazio sam, znam da ima ovakva tema, ali je problem sto nemogu da nadjem i to sam bas ja postavljao temu sa onim mojim izbrisanim accom ali evo vec trazim pola sata nemaje.

Potrebno mi je kako se pravi konekcija za adsl znam da ide se control panel pa create connection / i onda neznam koji idu koraci

tj. da napravim onu slicicu na desktopu da se konektujem

ako nadjete ovakvu temu sa rijesenjem ili vi objasnite kako dobijate ovi 15 bodica

hvala unaprijed
Rješenje
Control / net. con/ new con wizzard/ next / prvo / drugo / drugo / kucas BiHnet / username i pw / i stavis shortcut i to je to.
Create a new connection - Connect to the internet - set up my connection manualy - connect using a broadband connection ... - kucas BihNet - kucas username i pw od konekcije - na kraju obiljezi i dole ono da imas shortcut i FINISH to je to ;)

btw "-" = next XD
VioleN je napisao/la:
Control / net. con/ new con wizzard/ next / prvo / drugo / drugo / kucas BiHnet / username i pw / i stavis shortcut i to je to.
Nice ^^
Create a new connection > next > Connect to the internet > Set up my connection manually > Connect using a broadband connection that requires a username and password > Upises ime konekcije (ADSL) > ukucas username i password svoj i to je to.

HAHAHAHAH sva 3 napisala na kraju "i to je to" HAHAHAHAHHA
Ides Start>i imas sa desne strane "Connect to">i imas tu ikonu od konecije i samo je prebacis na dektstop ili kopiras
VioleN je napisao/la:
hvala puno, brisite temu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.