Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

World Of Warcaft

185 pregleda · 17 odgovora · otvorena 28.01.2009. u 13:01

Do sada sam igrao igricu "Cabal Online" 2 mjeseca. Za igricu World Of Warcaft sam cuo, ali je nikada nisam igrao... Cuo sam da se igrica placa, i ja sam skupio 30 KM, sada me zanima gdje ja mogu igricu kupiti i koliko kosta ? Znam da imaju 3 dijela, pa mogul ja kupovati posebno dijelove... npr igram prvi dio pa kad ga zavrsim da kupim drugi dio i tako isto sa 3. dijelom. Ako moze da se kupuje odvojeno molim vas da mi kazete gdje da kupim prvi dio i koliko kosta ? Molim vas da mi kazete samo provjereno :)
mozes
kupis classic account i igras do lvl 60
napominjem, da bi i classic igra moras imati isntalirana sva 3 dijela i sve patcheve
Ali btw: Koliko ja znam , svaki mjesec 30 km ili grijesim
Nikad nisam igrao , to samo po prici znam :S
mozes kupis 1 dio dodjes do 60 kupis drugi dodjes do 70 i 3 do 80

btw: ako oces da ne placas kupis piratski cd wow i skiens patcheve ... i igras besplatno
Nadjes od nekog CDove

WoW instalaciju, patcheve do zadnjeg sada tj. danasnjeg novi izasao + instalaciju wotlka.

Znaci mora ti bit Isto wow EU i patchevi EU, ili wow GB i patchevi GB ne smiju bit wow eu i patchevi gb il obrnuto , jer neche ti wow radit onda..

Ako zelis da pocnes na orginalu moras napravit account.

Acc pravis ovde , http://www.trywarcraft.com/
Kad napravis dobijes 10 dana trial acc, i onda moras kupit normal key i s njim mozes do 60 lvla igrat, da bi nastavio moras kupit TBC key s kojim mozes igrat do 70 lvla, i onda wotlk key do 80g lvla.

I ako zelis da produzujes account kad ti istekne prepaidom , on ti je oko 60km , i daje ti 2 mjeseca

gl =)
Imas u roboru u hrasnom (stari robot 2 sprat CD-shop)

WoW classic 25KM
WoW TBC 39KM
WoW WOTLK 80KM eto :) GL
Roby_hz87 je napisao/la:
Imas u roboru u hrasnom (stari robot 2 sprat CD-shop)

WoW classic 25KM
WoW TBC 39KM
WoW WOTLK 80KM eto :) GL
Jeli to provjereno... Da ne idem u Robot djaba ??
uilidan je napisao/la:
Jeli to provjereno... Da ne idem u Robot djaba ??
Provjereno brate ja kupio ;)
ahaha vrati se kablu

za wow ti treba vise od 30 km da POCNES
hhhhhhhhhhhh za wow ti treba 120KM a samo za mjesecnu pretplatu 30KM :/
- Za wow treba novca, ali vrijedi dati. Nebi bezveze toliki broj ljudi igrao
Kao prvo ne mozes je kupit za 30 km. Igrica je skuplja , i ne isplati se kupovat novu. Posudi od nekog. A pretplata je koliko ja znam oko 50 km ? nisam sig. Kupujes u merkatoru onu karticu za 3 mjeseca.
Savjetujem,kakav wow,cisto smece.Pokusavanje da se odvojis od stvarnog svijeta u neki virtualni gdje mozes nestajati i pucati vatrene lopte i poslije par mjeseci provedenih u sobi odnosno par izgubljenih mjeseci koje si mogao provesti na nesto pametnije,skontas da nista nisi dobio od igranja WoWa vec smo izgubio,onda psujes
Da dobijas pare sto igras i gubis vrijeme na to,onda "normala" a ovako tuga i cemer

@Ramo

Ej Ramo Ramo,druze moj idi se rokniii
Ma nemoras samo na orginalu igrat ali preporucujem orginal ako imas novaca naravno... Imas i privatne servere ali privatni serveri imaju bugova i tako to, uglavnom nije ni slicno orginalu
ako vec moras igrat wow uzmi piratsku verziju dzabe sve mislim ne isplate se tolike pare dati potrosi na nesto pametnije...
Wertu je napisao/la:
Savjetujem,kakav wow,cisto smece.Pokusavanje da se odvojis od stvarnog svijeta u neki virtualni gdje mozes nestajati i pucati vatrene lopte i poslije par mjeseci provedenih u sobi odnosno par izgubljenih mjeseci koje si mogao provesti na nesto pametnije,skontas da nista nisi dobio od igranja WoWa vec smo izgubio,onda psujes
Da dobijas pare sto igras i gubis vrijeme na to,onda "normala" a ovako tuga i cemer

@Ramo

Ej Ramo Ramo,druze moj idi se rokniii
Neka Werta nije bas tako Igras 3 mjeseca, i prodas acc za 200 $

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.