Evo ovako...prije sam kupovao server od KGB pa nisam bio zadovoljan.Server je non stop padao, ping sranje a nisam svaki put htjeo da iGGia kontaktiram pa sam uzeo od terre.
Eh sad..kad sam uzimao od KGB ,kad udjem na ftp dodjem mi odmah ova slika :

Dakle odmah mi dodje na ovo.To je bilo kad sam kod KGB-a uzimao.
A sad kad sam kupio kod terre ,kad udjem na ftp dodjem mi ovo :

Nadam se da znate sta ocu reci..Dakle vidite ovde na ovoj drugoj slici da ima ovaj folder valve i ovi fileovi.U folderu valve ima mape od half-life tj. ono bounce , lambda_bunker etc. , i jos par fileova ( svi vezani za half-life)
Dakle mene zanima jel ovo vazno za server, ovaj svi ovi fileovi ( MARKIRANI NA SLICI ) ) izuzev foldera strike.Ako nicemu ne sluze da ih delete.
Nadam se da znate sta ocu reci..
I jos nest.
1.Kako da nastimam na ftp da mi mapa traje recimo 20 min.U mene je unlimited
2.Neke mi mape ne rade a prije su radile i rade normalno na svakom serveru.
npr. Prije mi je radila aim_headshot ,a sada kada je dodam nece da radi.tj. server mi automatski stavi de_dust .Nije to slucaj samo sa ovom mapom nego i sa de_train ..isto mi tako nemoze
neznam sta je
..da li sam obrisao neki file sto nisam trebao ili ... ?
3.Ako bi neko bio dobre volje da mi na pm posalje msn :$:$ ..ali onaj ko zna oko ftp da mi ovo malo objasni :$
HVALA :$
Eh sad..kad sam uzimao od KGB ,kad udjem na ftp dodjem mi odmah ova slika :

Dakle odmah mi dodje na ovo.To je bilo kad sam kod KGB-a uzimao.
A sad kad sam kupio kod terre ,kad udjem na ftp dodjem mi ovo :

Nadam se da znate sta ocu reci..Dakle vidite ovde na ovoj drugoj slici da ima ovaj folder valve i ovi fileovi.U folderu valve ima mape od half-life tj. ono bounce , lambda_bunker etc. , i jos par fileova ( svi vezani za half-life)

Dakle mene zanima jel ovo vazno za server, ovaj svi ovi fileovi ( MARKIRANI NA SLICI ) ) izuzev foldera strike.Ako nicemu ne sluze da ih delete.
Nadam se da znate sta ocu reci..
I jos nest.
1.Kako da nastimam na ftp da mi mapa traje recimo 20 min.U mene je unlimited
2.Neke mi mape ne rade a prije su radile i rade normalno na svakom serveru.
npr. Prije mi je radila aim_headshot ,a sada kada je dodam nece da radi.tj. server mi automatski stavi de_dust .Nije to slucaj samo sa ovom mapom nego i sa de_train ..isto mi tako nemoze

neznam sta je
..da li sam obrisao neki file sto nisam trebao ili ... ?3.Ako bi neko bio dobre volje da mi na pm posalje msn :$:$ ..ali onaj ko zna oko ftp da mi ovo malo objasni :$
HVALA :$