E ovako imam problem sa ovom igricom :s pokrenem je i odaberem lika i idemo iznajmit auto .. e kad iznajmim auto GPRS sistem me vodi do kupovine KUCE e kad kupim kucu odma nakon toga mi kaze da kupim auto ko daga u garazu stavim MORAM KUPIT AUTO naci nemogu uzac ic toga i kupim auto i onda mi kaze " uzabrali ste pravo auto sad ko da idem na trku " e kad odem na trku idem SINGL PLAYER kad kliknem start samo mi se vrti u krug i insta moram izac iz igre :s i tu stanem nemogu salje nikako sta da radim ak neko zna hwala ?
Pitanje
Riješeno
15 bodova
Test Drive Unlimited
92 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.01.2009. u 17:35
isti problem imo nikad rjesio ...
- Probaj reinstalirati igricu, ili sa drugim crackom.
to ti je sigurno bug imam sličnosti i kod druga koji ima GTA 4 ima isto bug zato moras 100% skinuti patch da bi moglo biti sve normalno.
Isti problem sam imao. Rijesio sam tako sto sam izbrisao igricu i sve foldere sto se ticu nje i instalirao je na particiju na kojoj mi se nalazi windows. U mom slucaju na C
ma ako ti ne pomogne reinstall i drugi crack...moras kupit drugi CD...jer je to bug na CDu onda...
C_Ronaldo je napisao/la:
ma ako ti ne pomogne reinstall i drugi crack...moras kupit drugi CD...jer je to bug na CDu onda...
do kreka
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.