Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem?

126 pregleda · 15 odgovora · otvorena 27.01.2009. u 16:17

moze li mi iko reci sta je s ovim? jer kad sam probao ono sto je underground rekao ovo mi se pojavilo...
Promijeni nick.

PS: Naslov teme je za 10.
STavio si nick nekog admina a nemas njegov PW , ili 4 'pa adminov nick' , nemas PW.
ok al kad ga prommijenim kako onda da na njeg nastimam admina bez da mi se ovo ne pojavi?...
imam pw jer je novi admin
CoDe_nAmE_004 je napisao/la:
ok al kad ga prommijenim kako onda da na njeg nastimam admina bez da mi se ovo ne pojavi?...
imam pw jer je novi admin
prvo ukucas setinfo _pw ionda udjes
Fragnatic je napisao/la:
prvo ukucas setinfo _pw ionda udjes
ali gdje da to ukucam?u kozolu jel?
ali gdje da to ukucam?u kozolu jel?
Jock u PM... Mozda imas ime od nekog admina na tom serveru :r mozda ti imas admina a neznas uci ako ti imas ona kucaj u konzolu setinfo _pw "i tvoj pw" :) Ciao 9-)
ch0seN je napisao/la:
Jock u PM... Mozda imas ime od nekog admina na tom serveru :r mozda ti imas admina a neznas uci ako ti imas ona kucaj u konzolu setinfo _pw "i tvoj pw" :) Ciao 9-)
Pa dobro prvi put dizem serveri.Ni ti nisi znao prvi put.Ne moras se odma ljutiti.
Pa dobro prvi put dizem serveri.Ni ti nisi znao prvi put.Ne moras se odma ljutiti.
Ma ne ljutim se vech imao si na opciji TRAZI 1000 objasnjenja ;)
pa bola pise ti da si stavio nick od nekog ADMINA ida nemos uc dok ne ukucas PW ili promjenis nick,ako znas pw ukucaj u console setinfo _pw PASSWORDTVOJ
U pravu je, ni mi nismo znali kad smo prvi put imali admina na nekom serveru. i nama je nekad ovo bilo cudno. . .Nemojte ga kriviti sto je glup - salim se. . .
Rekli su ti ljudi samo ukucas u konzolu:

setinfo _pw PASSWORD

i onda ces moci uci na server
nigel92 je napisao/la:
U pravu je, ni mi nismo znali kad smo prvi put imali admina na nekom serveru. i nama je nekad ovo bilo cudno. . .Nemojte ga kriviti sto je glup - salim se. . .
Rekli su ti ljudi samo ukucas u konzolu:

setinfo _pw PASSWORD

i onda ces moci uci na server
"hehehe"
ides u konzolu(console), ukucas setinfo _pw "sifra" pa ok
ali pazi setinfo(RAZMAK)_pw , setinfo _pw "2222" ...
znaci ako ti je pw medjed ides, setinfo _pw medjed pa enter. I nick ti mora bit pravilno napisan.
Naslov ti nevalja, nemozes staviti POMOC?, zato sto to onda j**e kad se ide pretraga, trebo si staviti admin mi nemoze il tako nesto.

EDIT: Kad napises post nemoj ici refresh zato sto onda ponavljas post i spamas, i dobices ban radi toga

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.