Izvinjavam se admini i moderatori , znam da ce te reci : Zasto nisi koristio google?
Hocu skinuti igru quake , sad neznam koju , imao sam prije na svom kompu. Quake 3 igrao sam nekako kao sa botovima
Treba mi link da ga downloadam igru i patch i malo da mi neko pokaze kako cu igrat preko interneta i to
Hvala
p.s. Da vam kazem zasto nisam trazio na googlu , jesam trazio ali napisem download quake 3 izbaci mi neke lijeve stranice i neka pitanja ? i ja neznam sta cu??
Bio bih zahvalan onom ko mi pomogne i da da admin ili moderator aplauz onom ko me pomogne
Hvala
Hocu skinuti igru quake , sad neznam koju , imao sam prije na svom kompu. Quake 3 igrao sam nekako kao sa botovima

Treba mi link da ga downloadam igru i patch i malo da mi neko pokaze kako cu igrat preko interneta i to
Hvalap.s. Da vam kazem zasto nisam trazio na googlu , jesam trazio ali napisem download quake 3 izbaci mi neke lijeve stranice i neka pitanja ? i ja neznam sta cu??
Bio bih zahvalan onom ko mi pomogne i da da admin ili moderator aplauz onom ko me pomogne

Hvala
nemoj da se ovo vise ponavlja!