Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pocker taj

146 pregleda · 16 odgovora · otvorena 25.01.2009. u 16:23

pozz svima mozel mi neko objasniti kako to neki igraju pockera preko neta i sta su ti chipovi i kako da dodjem do toga
bas i mene to zanima igra dosta raje a ja neznam :(
- Texas holde'em ti je aplikacija na facebooku. Znaci igras je na facebooku. Cipovi su ti ustvari novac-virtualni ! Zaradjujes ih tako sto pobjedjujes u pokeru-logicno
napravis facebook profil
ukucas na trazilicu texas holdEm poker
otvoris tu aplikaciju

nades neki stol i igras
ako neznas kako se igra
http://www.youtube.com/watch?v=p8NLXBtVY6g
odes fino na facebook.com registrujes se nadjes aplikaciju texas holdem i igras
Zasto gubite vrijeme s pokerom na FB, kad mozete igrati everestpoker i zaraditi?
Posto ni ja to neigram , sad cu pokusati , interesuje me ima li neki stol gdje igraju bosanci ?
AdoS je napisao/la:
Posto ni ja to neigram , sad cu pokusati , interesuje me ima li neki stol gdje igraju bosanci ?
- Nemas odredjene stolove, ali imas listu prijatelja koji igraju i mozes sa njima. A takodjer mozes kreirati i privatni sto
AdoS je napisao/la:
ima ako si stavio da ti je network Bosnia and Herzegovina nades tamo kad udes u poker "my network" i izbace ti random igrace iz BiH
PoacheR je napisao/la:
ima ako si stavio da ti je network Bosnia and Herzegovina nades tamo kad udes u poker "my network" i izbace ti random igrace iz BiH
- Ali on pita ima li odredjeni sto za bosance. NEMA
Ako neznaš kako se igra prvo nauči jer nije zanimljivo ako ćeš stalno pušiti 9-)

btw, kakav poCker???
poker.
nc je napisao/la:
Zasto gubite vrijeme s pokerom na FB, kad mozete igrati everestpoker i zaraditi?
zato ga i mozes najebat
PiraTinstw je napisao/la:
zato ga i mozes najebat
Ne. Ja sam zaradio $13 nisam uplatio ni fening. Naravno poslije sam mislio da sam pr0 i sve sam izgubio. Pogledaj kako mozes zaraditi bez da ista uplatis, keyword: Shasta table.
nc je napisao/la:
Ne. Ja sam zaradio $13 nisam uplatio ni fening. Naravno poslije sam mislio da sam pr0 i sve sam izgubio. Pogledaj kako mozes zaraditi bez da ista uplatis, keyword: Shasta table.
al et i izgubio si lijepo si trebo to sebi uzet :)
PiraTinstw je napisao/la:
al et i izgubio si lijepo si trebo to sebi uzet :)
Ma znas kako je, koliko god dobijes uvijek ti malo :D
ma ako mene pitas nemoj ga igrati navuces se poslije xD ako oces da igras regas se na facebook i ides texas holdem i gl % hf :D
Ja probo i igro nije nesh kako svi ludite za njom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.