Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

Power Point @ prezentacija

129 pregleda · 11 odgovora · otvorena 24.01.2009. u 01:16

- Imam pitanje, nisam davno radio u ovom programu a trebam sutra odneti na informatiku ( da da.. subotom na informatiku Boze.. ) rad.. Uradio sam ga, i sada kada stisnem F5 mogu videti kako je uradjeno... Zanima me, kako da sacuvam projekat tako kada otvorim odma izadje taj na F5, znaci bukvalno da sacuvam projekat kao RAD ... Znaci ikona da se stvori, i kada udjem u ikonu da mi otvori rad i da to ide klikom misa a da ne udje u POWER POINT ...

Drugo pitanje, kako da ubacim MUZIKU na SVE STRANICE, tj kada kliknem i kada se stranica promeni, da ide ista muzika bez pauze...

Ko odgovori na ova 2 pitanja dobice 2 aplauza od mene...
ee vlex.. javi mi se na MSN-u.. trebaju mi SS-ovi..
ja sam radio tako za duhove nesto :$
i snimio da kad pokrenem.. da se prikazuju slajdovi

Post dobio aplauz od vLexinho

playerba je napisao/la:
ee vlex.. javi mi se na MSN-u.. trebaju mi SS-ovi..
ja sam radio tako za duhove nesto :d :$
i snimio da kad pokrenem.. da se prikazuju slajdovi;)
MSN mi ne radi, objasni mi ovde... Btw, i najvaznije kako jednu muziku dodati na sve stranice a da kada kliknem misem ne napravi pauzu nego nastavi pevati...

vLexinho je napisao/la:
MSN mi ne radi, objasni mi ovde... Btw, i najvaznije kako jednu muziku dodati na sve stranice a da kada kliknem misem ne napravi pauzu nego nastavi pevati...

joj jarane.. sve sam to radio.. sad mi je MS Office 2007
i ku**c cu ga otvoriti na Intel Celeronu 790MHz~
al znam sve to.. samo mi treba od tebe par SS-ova..
da ti objasnim.. da ne cekam bezze do 2 sata dok mi se otvori PP :S

eee brate slusaj, znaci otvori tako kompletno odradjenu prezentaciju i idi na SAVE AS i izaberi save as type:POWER POINT SHOW i upisi ime i dodaj .PPS

znaci ekstenzija .pps (tacka p p s)

aplauz jedan

bice edit i za ovo drugo samo dok skontam, molim aplauz jedan mora da radi

file > save as > dole izaberes sta treba i to je to

slika sa googla ugl. skrolas dole do PowerPoint Show; kliknes na to i scuvaj

skala je napisao/la:
file > save as > dole izaberes sta treba i to je to :) :d

slika sa googla :d ugl. skrolas dole do PowerPoint Show; kliknes na to i scuvaj :)
Brate ja sam prvi, pa pusti i nas siromasne da se obogatimo, hehe

Evo ti i rijesenje za drugi problem:

Otvori projekat, idi na insert > movies or sounds > sound from file i nadji muziku koju hoces. Zatim ako te nesto pita izaberi Automaticly, na prvom slide-u (slici) na sredini bi trebao imati znak zvucnika, desni klik na njega i izaberi custom animation, sa desne strane ces vidjeti tu svoju odabranu muziku i klikni desni klik na nju effect option i pod karticom effect oznaci start playing from beggining i stop playing After i unesi broj sliajdova

EDIT: ako ti nesto ne bude jasno samo mi javi budan sam sve dok ne dobijem 2 aplauza

nigel92 je napisao/la:

Otvori projekat, idi na insert > movies or sounds > sound from file i nadji muziku koju hoces. Zatim ako te nesto pita izaberi Automaticly, na prvom slide-u (slici) na sredini bi trebao imati znak zvucnika, desni klik na njega i izaberi custom animation, sa desne strane ces vidjeti tu svoju odabranu muziku i klikni desni klik na nju effect option i pod karticom effect oznaci start playing from beggining i stop playing After i unesi broj sliajdova

EDIT: ako ti nesto ne bude jasno samo mi javi budan sam sve dok ne dobijem 2 aplauza
pod karticom effect oznaci start playing from beggining i stop playing After i unesi broj sliajdova

moze ss i dam ti bodove?
nigel92 je napisao/la:

jbg.. ja mu sve objasnio na msnu
ako dobijes aplauze svaka ti cast
Samo se lik pegla oko muzike.. ne ide ga

http://www4.slikomat.com/09/0124/g2-vkl.jpg

eto ti ss

EDIT:
citiram: "Ko odgovori na ova 2 pitanja dobice 2 aplauza od mene... "

budi covjek, ispostuj me. . .

nigel92 je napisao/la:
http://www4.slikomat.com/09/0124/g2-vkl.jpg

eto ti ss

EDIT:
citiram: "Ko odgovori na ova 2 pitanja dobice 2 aplauza od mene... "

budi covjek, ispostuj me. . .
Hvala!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.