Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem......

278 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.11.2005. u 22:32

Htio bih samo da prijavim jedan bug koji se desio , naime pomogao sam na jedan post i dobio tih 5 bodova , medutim imao sam 441 bod , a sad imam -33 boda , umjesto da imam 445 bodova ,
Cuo sam od jos par usera da im se ovo desilo pa et admini da rijesite ovu situaciju , i da znate ,
Toliko......
LOL!!!!
Ne mogu ni da editujem post ,
samo sam htio da dodam da je ovo post i da po mogucnosti odgovaraju samo admini ,
bug.... haj mi posalji na pm sta ti se promijenilo u profilu da popravim.
Rijesen je problem , zahvaljujem se adminu na brzoj reakciji i intervenciji , mozete delete topic sad !!!
Hvala!
Da nepostavljam novu a posto ova nije zakljucana josh jedan BUG evo slika sedmice je ova Upaljc sto sam ja postavio bla bal a kad otovrim ova sto je bU postavio ! Tako isto na gallerij ima postavim jedno sliku i izbrisem je stavim novu ubaci se nova ali joj je izgled kao 1. isto kao ovo sa slika sedmice sad !
LOL, pa meni tako stoji vec danima...
imao sam 30-ak bodova, kupljenu galeriju, dodaci za pisanje... i sto je najbitnije... EDIT...
a sada...
izgubio sam galeriju (ali na random prikazivanju je jos uvijek tu), bodova nemam, dakle ni edit nije vise tu...

moze li se to ispraviti ?
PA DE BA moze li i meni netko rijesiti naime ima sam sve u galeriji osim replay uploader i imas sam u plusu +650 bodova sad sam ko picicc zadnji...ca u FIX that

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.