Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

PES 6

74 pregleda · 15 odgovora · otvorena 20.01.2009. u 23:15

Neki kazu da je PES 6 jaca igra od PES 8 od PES 9 nije sigurno ali i ja mislim da je jaca od PES 8 pa bih da napravim malo pitanje sta vi o tome mislite???
ja mislim o tome da je krajnje vrijeme da mi neko odgovori kada skinem Balkan patch ,gdje da ga ubacim ?

btw pes 6 majka
Pes 6 je legendaran i to stoji,plus ukljucujuci patch od jednog lika sa pes serbia koji ima sve transfere,redovno updatuje patch,i promijenio je malo fiziku igre tako da je dosta tesko pobijediti protivnika na top player,i pokrete same je usavrsio,dresove,imena,grbove,sve je vrhunski..
Sto se mene tice 09-ka je najbolja do sad...
pes6 ftw !!

nema daljih raspava
Iskreno samo sam igrao PES 6, i ona mi je solidna ..

A za ostale neznam
8 najjaca 9 po meni je fuj
PES 9 FTW, nea dalje.

od toga sto je dosla nova funkcija become a legend, pa do grafike, pa neznam u cemu nije bolja od ovih prijasnjih.
po meni PES 9 ubjedljivo ^^
ocami moga owo wishe i nije soccer sto je nekad bio

najjaci soccer je onaj japanski 98/99/2001/2002

to se zwao soccer a ne owo ocami mislis i da nije igra utakmica kad cd (kod ps3) zauzim 40 GB !!!
PROXIMUS je napisao/la:
najjaca je 8 xD
na ku**u te nosam XD

btw, fifa zakon

Post dobio šamar od bak1r

09 najjači jer je ispravljeno dosta stvari, samo što za PS2 ima je**n bug . au,
Bilo je jedno 20 tema ovog tipa samo sto su uvijek bili drugi nastavci pesa....

Idemo logikom :

Sta je bolje : PS 1, PS2 ILI PS3 ??? PS3 NARAVNO
Sta je bolje : Audi A3, A4 ILI A5 ??? A5 NARAVNO
Sta je bolje : Golf 1, Golf 2 ili Golf 3 ??? Golf 3 NARAVNO
Sta je bolje: Nokia N95,Nokia N95 8G ILI N96 ???N96 NARAVNO

Medjutim uvijek ima ljudi koji vole starije stvari mada su oni u manjini tj. ljudi koji vole taj neki old school i svako ima svoje misljenje i svoju tacku gledista na odredjene stvari tako da nikad se nikom ne moze udovoljiti kada su ovakve stvari u pitanju.

Meni je bolji golf 3 tebi golf 2 i sta sad ne mogu ja promjenit tvoje misljenje niti ti moje, mada naravno sve sto je novije i sto izadje poslje neceg je bolje jer su proizvodjaci tezili da to naprave bolje i sto jace nego prethodne modele ili serije.

Sto se tice teme naravno da mi je bolji PES 2009 jer je realnije uradjen da je to za nevjerovat, i naravno kada izadje PES 2010 on ce mi biti bolji nego PES 2009...
sto se tice ovih sto si nabrojao pes6

al od svih PES najjaci je 5 ..

znaci nema dalje :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.