Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA SA MP - samparena.com

123 pregleda · 6 odgovora · otvorena 20.01.2009. u 15:49

Pozdrav,nedavno otvoren je DM server a sada i STUNT server.Ovi serveri su radjeni dosta vremena i ulozilo se dosta truda u njih a i vremena.
IP DM SERVERA : 94.23.18.12:8045
IP STUNT SERVERA : 94.23.18.12:8060
IP RPG SERVERA : USKORO
Na ovom sam serveru ja admin zato jer sam stalan i dovodim igraca na server ako i vi budete bas aktivni imate sansu za admina.
forum : www.samparena.com
Iz dana u dan sve smo posjeceniji kako i forum tako i server,molimo sviju da se registruju i budu redovni na serveru i na forumu.
Hvala...
Hvala qme .

Eo' sad cu vam stranicu prosmekat malo . Bit ce edit
Memson je napisao/la:
Hvala qme .

Eo' sad cu vam stranicu prosmekat malo . Bit ce edit
nista brate javi mi se ako pocnes igrat super je server ja dobio admina lvl 1 al valjda ce biti uskoro jos veci 9-)
btw. na serveru sam lvl 6 pa ti mogu pomoc sa parama ;)
- Mozes li mi reci ko je glavni administrator .. volio bih popricati sa njim ako ce praviti RP server ..

- Igram vec godinu i nes' na IM RP .. bilo bi lijepo kad bi konacno bio napravljen RP server na "nasem" a da valja ^^
Struja je napisao/la:
- Mozes li mi reci ko je glavni administrator .. volio bih popricati sa njim ako ce praviti RP server ..

- Igram vec godinu i nes' na IM RP .. bilo bi lijepo kad bi konacno bio napravljen RP server na "nasem" a da valja ^^
iz hrvatske je lik mozes pitati na forumu nick mu je inace "djurozero" mogu ti dati njegov msn nije problem brate ! :D
sad cu dobit novi (bolji) komp pa tako da cu i ja dolazit na server i igrat cesto, al neznam kako se igra u MP. pa tako kad dobijem komp, ako ti nebude mrsko, mozes mi objasnit kako se igra na MP, pa da igram s vama :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.