Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

San Andreas Mulitplayer!

99 pregleda · 4 odgovora · otvorena 20.01.2009. u 15:07

Eh ovako ovu sam temu otvorio da vise nebi bilo tema tipa "Kako da igram Gta online" ili nesto slicno! Da pocnem samp je skraceno od san andreas multi player znaci njega imat skinut sa www.sa-mp.com
Znaci kad skinite i pokrenete otvori se jedan program gore imate da napisete svoje ime eh sad imate bosanski hrvatski itd. server
Ja igram na hrvatskom serveru to je rpg server kad udete sve je kao u pravom zivotu morate se prvo registrovat kad udete onda izaberete skin ima razlicitih skinova eh sad dalje imate organizacija policija fbi swat yakuza lcn taksisti itd. i postoje lider koje gradonacelnik odabere
Znaci meni je predobra igrica preporucjem vam je igrica je super imate i posla razlicita koja morate uzimat od akademicara koja kostaju 4000$ znaci citovi obicni ne vaze morate skinut prave citove ako ocete da cheatete al nemojte to nevalja eto to je malo o samp
I morate uzimat licencu za voznju oruzje itd.
Toliko od mene!9-)
Svaki server je razlicit i RPG i DM zasto ?
Zato jer imaju ljudi koji prave samostalno "skripte" i to sto si napiso moze pomoc samo na tom serveru gdje ti igras
www.samparena.com najbolji server i ima sve objasnjeno tu sam i admin ;)
Error. Trazena stranica ne postoji :r
EDIT: Sad si tek ispravio :D
Glup si, ovakva tema postojala prije dvije godine, pa godinu, pa pola godine, itd? ... Pokusavate nesto pomoci, a ustvari samo serete

edit : zaobici cu ja nju, ali, ti ces jos uvijek ostati glup
zoomzomm je napisao/la:
Glup si, ovakva tema postojala prije dvije godine, pa godinu, pa pola godine, itd? ... Pokusavate nesto pomoci, a ustvari samo serete

edit : zaobici cu ja nju, ali, ti ces jos uvijek ostati glup :d:d
hajde bgt! Ako nemas nista reci suti i zaobidji temu!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.