Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

PSP

90 pregleda · 7 odgovora · otvorena 19.01.2009. u 23:03

zanima me jel ovaj psp valja ista i koji model njegov... i jos me zanima ima li ga kupit idje u mostaru novog/polovnog i po kojoj cijeni...ii jos nesto za ove igre za njega mezel se to dl sa neta pa da samo na psp prebacim?? jer ovih dana sam naumio kupiti psp...

hvala!
- Fina stvarka.

- To prebacivanje mozes, ali to nek ti radi neko ko zna da ne bi zajebao sta onda mozes bacit PSP. Danas je bila tema o tom
Procackaj malo po netu, PSP se moze flashovati, i mozes da skidas igre preko neta! Ne zauzimaju puno, za razliku od PC, XBOX itd.
A ima i distributera koji kod nas prodaju te igre.
www.tnt.co.ba, www.asterix.co.ba

c/p sa jedne tema sa g.ba
eo vec sam dobio odg na 2 pitanja e sada me zanima imal dje ovaj psp uzet u mostaru i koja je cijena ajmo mostarci ako znate pomozite a i vi ostali ako znate pomoziteeeeeeeeeeeeee
Odi na goole i napisi PSP mostar prodaja i naci ces vec nesto isto tako pogledaj ovdje u kupoprodaji
cijena novoga je oko 400 KM polovnoga oko 150-200 KM

igre zauzimaju oko 50 kb (najbolje) !!!

E sad ako skidash preko neta to je NELEGALNO :( ali s ruge strane original igre kostaju oko 40 - 50 KM i u bosni ih rijetko gdje mozes kupi(ko je budala da i trazi) xD ???

Zivim u Sarajevo tako da ne znam za mostar ali mozes pokusat sa nekim trznim centrom (Interex) ili TechnoMag ili slicno ,,,, to je wrlo popularna stvarcica u svijetu (pa tako i kod nas)pa je i nije bash najtezhe nachi !!!
Danas mi niko nije pomogao na temu, pa cu se opet javit, ako ko zna kako da prebacim igru na PSP nek se javi na gb/pm. Jer su na PSP vec prebacivane igre sa compa, samo ja neznam kako. Danke.
mora ti biti cipovan da bi dl sa neta i na njega stavljao ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.