...e vako, dok zuma prica s malom na tel. (40min.) mogu vam dati i njegov broj...ja sam u to vrijeme klikcao po gamersu i naletio na jedan bag...ali j**o bag kad nema sir roze boje, ali j**o sir bola, kad se on javlja na mob. cmok (ono ko poljubac joj salje) a ja se izoliro vamo, otvorio prozor da izadju gluposti vani (ko nece da udju gluposti danas zatvorite prozore citav dan) a njegova je stara imala rozu majicu, i plavi sorc s ljubicastom trenerkom i kikicama na glavi, i letila po kuci, a u ruci djoja od 20cm...ma nije bilo 20 slago sam bila je manja...oko 25 evo trenutno zavrsava razgovor s malom, i ako je poskupio tel. ali to nije bitno mi idemo na praksu u Pincom, tamo rade djevojke, mi smo 2 praksikanta jako smo fini, od tel. poziva pa do vase kuce (zgrade) stizemo za 20 min. (pjeske) i kako sam fin sve mi se cure svidjaju, ali dobro, ja igram CSa i razmisljam o ovome bagu sto sam ga spomenu na pocetkum, ali zuma mi salje 30k deuta, i dolazi za 36 min. a jarane proceralo me samo tako...ali zuma mi se sada smije, i prica kako mu stara sve zna (kad ce kisa, kad ce je neko zvati) i ja mu kazem da su to sve gluposti i da joj rekne da nesere...i corava koka zrno nadje pa tako i ja bag na ovoj stranici...a bag je sljedeceg sadrzaja, naime nama ga...ustvari ima ga, ali je glup:
"danas je rodjendan korisnicima: dc_kmachine, zUzY, zux, Lajsna, r00ster, gravegamer, eMpir3, bnc., sYncured^, lqlq-lq, SeeLa|Roka, AkIrA, sYncured^, BrkatiDuh!, zuz@, r3tr0, Rapt0r, clovek, neco, .syn, mandA, sTaLja.scg, MasteRAkIrA, LaNceLoT, Dzenis, weber, gh05t, x3l_smash, Zolja1, Zedd, syn., csk".... pola ih uopce nije rodjeno 1.11, ja prvi nisam, a pise mi da mi je danas, jednom od tih je 31.11 jednom 26. 11...
"danas je rodjendan korisnicima: dc_kmachine, zUzY, zux, Lajsna, r00ster, gravegamer, eMpir3, bnc., sYncured^, lqlq-lq, SeeLa|Roka, AkIrA, sYncured^, BrkatiDuh!, zuz@, r3tr0, Rapt0r, clovek, neco, .syn, mandA, sTaLja.scg, MasteRAkIrA, LaNceLoT, Dzenis, weber, gh05t, x3l_smash, Zolja1, Zedd, syn., csk".... pola ih uopce nije rodjeno 1.11, ja prvi nisam, a pise mi da mi je danas, jednom od tih je 31.11 jednom 26. 11...