Diskusija
Virus (1472 infected object )
144 pregleda · 10 odgovora · otvorena 18.01.2009. u 23:12
- Prvo probaj skolniti ga sa razlicitim anti virus programima, ako ne uspijes onda format
3xit je napisao/la:
- Prvo probaj skolniti ga sa razlicitim anti virus programima, ako ne uspijes onda format

Ako ti je nov PC onda ocigledno AV kaki.
nc je napisao/la:
Ako ti je nov PC onda ocigledno AV kaki.

_ankoooD je napisao/la:
sta kaki. nisam ti ja neki hacker da znam sve o PC-u 

AVG dload i rijesi se djubreta !
evo ti moj savjet, udji u safemode i skeniraj komp, neki antivirusi imaju opcije da u safemodu ne otvaraju uopste antivirus nego ga skeniraju u cmd obliku. . .mislim da ces se tako najlakse rijesti virusa, a sta je zarazeno to ne znam .. .
udji u safemod, izbrisi ga, ako ne bude moglo onda udji
Start > Run > msconfig > startup, nadji taj virus i diselektuj ga, tako ja neki dan uradio i valja, et zz
Start > Run > msconfig > startup, nadji taj virus i diselektuj ga, tako ja neki dan uradio i valja, et zz
Kostaman je napisao/la:
udji u safemod, izbrisi ga, ako ne bude moglo onda udji
obaraj pod hitno :/
ti mozes obrisat virus, al on ce ti se opet vracat ..
gle
ako imas local disc " c " i local disc " d " samo formatiraj taj local disc " c ", sve zavisis na kojoj particij' si instalirao windows u 99% slucajeva je to " c " particija.
ti mozes obrisat virus, al on ce ti se opet vracat ..
gle
ako imas local disc " c " i local disc " d " samo formatiraj taj local disc " c ", sve zavisis na kojoj particij' si instalirao windows u 99% slucajeva je to " c " particija.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.