Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Private begining

126 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.01.2009. u 18:34

Ovako... Sada sam instalirao wow + TBC + WotLK Private, i zanima me na kojem serveru da pocnem igrati... Upravo skidam patch-eve, i dok se oni skidaju reko da skontam gdje da se regam Zanima me gdje ima najvise ove "nase" raje... Ja dok sam igrao wow (prosle god) sam igrao na Terra Net-u ali je server bio katastrofa... Cak su se jednom izbrisali charovi Ugl ako mozete da mi preporucite na kojem server da igram

Hvala

EDIT: Bak3 nedaj da mi del temu
scapegaming.com i realm wowcrack bi ti preporucio ja sam tu igrao ima dosta nase raje ako oces mogu ti preporucit koji dobar balkanski guild u kojem sam bio xD uglavnom tu je meni extra al meni dojadio wow pa presto hwhhhe
zna ti max to
OutBreak je napisao/la:
scapegaming.com i realm wowcrack bi ti preporucio ja sam tu igrao ima dosta nase raje ako oces mogu ti preporucit koji dobar balkanski guild u kojem sam bio xD uglavnom tu je meni extra al meni dojadio wow pa presto hwhhhe
Desaval se na tom WoWCrack-u da server padne i tako to ??, imal taj server stranicu ?? Kakav je rate ??

EDIT: 600-ti post
jaooo kako ste samo dosadni sa ovim silnim WOW temama....
OutBreak je napisao/la:
scape nije presao na WotLK, pogledaj ovdje http://www.wowstatus.net/serverlist.php
Rammo je napisao/la:
Desaval se na tom WoWCrack-u da server padne i tako to ??, imal taj server stranicu ?? Kakav je rate ??

EDIT: 600-ti post
Pa reko sam ti stranicu scapegaming.com i svaki privatni server pada i da zaboravio sam reci da nije wotlk xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.