Diskusija
dernek ba
0 pregleda · 3 odgovora
pronađeš settings/opcije na svom profilu i
onda namjestish stepen privatnosti na 6
stepen 6 ti je zapravo deaktivacija profila odnosno brisanje.
nemoj vise praviti login i to je to


GL
onda namjestish stepen privatnosti na 6
stepen 6 ti je zapravo deaktivacija profila odnosno brisanje.
nemoj vise praviti login i to je to



GL
je napisao/la:
Pitaj na derneku xD
Dernek tocka baaa
je napisao/la:
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.