Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Videos dload ?

103 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.01.2009. u 12:53

Posto sa youtubea nemogu da skidam neke videoe jer su zasticeni ! Zanima me da li ima neka dr stranica ili bilo sta sa koje cu moci da skinem neki video koji je na youtubeu zasticen !?
http://vixy.net/
www.vixy.net

upises link sa youtube i odaberes format i skidas kolko te volja... eto nadam se da sam pomogao ;)

lol u isto vrijeme... :S
Hvala obojici ! Ali hocu da skinem onaj video sto je zasticen ! A njega na youtubeu nemogu da otvorim,tj da mu uzmem nj adresu !
bo0zyw0ozy je napisao/la:
Hvala obojici ! Ali hocu da skinem onaj video sto je zasticen ! A njega na youtubeu nemogu da otvorim,tj da mu uzmem nj adresu !
Mislim da se trebas samo registrovat i bit logovan i onda bi trebalo bez problema ,.... jer ako gledas nesta krvavo i to pise ti da se moras registrovat pa mozda je to isti problem...
GaNgStA_AlDiN je napisao/la:
Mislim da se trebas samo registrovat i bit logovan i onda bi trebalo bez problema ,.... jer ako gledas nesta krvavo i to pise ti da se moras registrovat pa mozda je to isti problem...
Autorska prava !Nemere ! Reggan sam ja !
probaj desnim klikom na ime videa i "copy link location"
s0mebody je napisao/la:
probaj desnim klikom na ime videa i "copy link location":d
Zajebavas me :)

Nemoze bte automatski mi izbaci dr video koji mi netreba ,znaci nema sanse da vidim link a kamoli da ga copyram !
pa ako pise da je do autorskih prava , onda je taj video maknut sa youtube i nemoguce je da ga downloadas :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.