Pozz, jucer me prenese da formatiram /c od kompa jer je kao bio pretrpan, i evo,sad se kajem! Kad vidim kolke drivere i govna treba instalirat, radje bi ga odnio majstoru. Ali sad je kasno, moram to uraditi. U daljem textu cu navodit sta mi treba:
2. Driveri?-Imam problem sa instalacijom 2 drivera. I to bas 1 za grafu drugi neznam sta. Evo prvi mi izbaci ovaj error
Slika
Tek restartujem PC, pokrenem, ono kaze da se vec nesto instlaira ili sta vec, nemoguce.:S
I jos ovaj drugi izbacije neki error za instaliranje drivera za nvidia nForce PCI System managment
Slika
3. Ne znam da iskljucim vsync na svojoj grafi- jednostavno ovde nema da se iskljuci:
Slika
Idem josh dalje traziti sta treba, za sad to, nagrada eto neka simbolicna 3-5km kredita xD
gogogo
edit:
koja maticna? abit kn9 motherboard - tkao na kutiji pise nema u everestu
koja grafa? geforce 7300gt
sta je problem kod msn-a, koji eror javlja? errror imas na slici -.-
jel OS sp1 2 ili 3? sp2
2. Driveri?-Imam problem sa instalacijom 2 drivera. I to bas 1 za grafu drugi neznam sta. Evo prvi mi izbaci ovaj error
Slika
Tek restartujem PC, pokrenem, ono kaze da se vec nesto instlaira ili sta vec, nemoguce.:S
I jos ovaj drugi izbacije neki error za instaliranje drivera za nvidia nForce PCI System managment
Slika
3. Ne znam da iskljucim vsync na svojoj grafi- jednostavno ovde nema da se iskljuci:
Slika
Idem josh dalje traziti sta treba, za sad to, nagrada eto neka simbolicna 3-5km kredita xD
gogogo
edit:
koja maticna? abit kn9 motherboard - tkao na kutiji pise nema u everestu
koja grafa? geforce 7300gt
sta je problem kod msn-a, koji eror javlja? errror imas na slici -.-
jel OS sp1 2 ili 3? sp2

i dobit ces sve info za maticnu graf zvucnu sve sve sve tako sam i ja