Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[PIC] Photoshop wallpaper

152 pregleda · 14 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 17:39

Evo nesto za pocetak, ovo je moj prvi wall, nemojte se smijati :$

10ka

- Odlicno ja nisam znao ovako uraditi prvi rad u photoshopu
Za prvi wallpaper nije lose, samo citaj tutove i steli se, procitaj moju temu faq naces dosta dobrih tutoriala
EDIT: vidim da je neko unlocko temu k
jeste vi ljudi nedokazni majko mila, sta smo rekli za ove teme ? pa daj brate, mislim kad iskupish kolekciju radova prezentuj komentarisacemo , zezacemo se, pomagati jedno drugima, nemoj mi otvarati ovakve teme, sada ide LOCK, a za ubuduce, vishe radova (5+) pa cemo komentarisati ! hvala
smokii je napisao/la:
Za prvi wallpaper nije lose, samo citaj tutove i steli se, procitaj moju temu faq naces dosta dobrih tutoriala
EDIT: vidim da je neko unlocko temu k
pah te tutoriale sam i koristio! To ness malo za klan radio pa ett reko da vidim komentare, drago mi je sto vam se svidja
Za prvi put nije lose!

Jedno mi se nikako ne svidja ovo GAMING kako pise, mogao si neka ljepsa slova izabrati! 8 od mene!
Fino ^^

samo tutova vise

10ka

i necu se smijat XD
uNderssoN je napisao/la:
jeste vi ljudi nedokazni majko mila, sta smo rekli za ove teme ? pa daj brate, mislim kad iskupish kolekciju radova prezentuj komentarisacemo , zezacemo se, pomagati jedno drugima, nemoj mi otvarati ovakve teme, sada ide LOCK, a za ubuduce, vishe radova (5+) pa cemo komentarisati ! hvala
reko sam ja to vec mi post obrisan:S
Nako i nije lose ....
Malo ti je glupo ono oko slova..

al et moze 9 .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.