Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Teška povreda Vedada Ibiševića?!

319 pregleda · 20 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 16:07

Loše vijesti za Ćiru Blaževića i sve navijače Bosne i Hercegovine dolaze iz Španije. Najbolji strijelac Hoffenheima i prvog dijela njemačkog fudbalskog prvenstva Vedad Ibišević povrijedio se na prijateljskoj utakmici protiv HSV-a i prema prvim vijestima radi se o težoj povredi. Ibišević je tokom susreta zadobio povredu zbog koje je hitno prebačen u bolnicu u Kartageni.

Uprava vodeće ekipe Bundeslige strahuje da je Ibišević povrijedio ligamente, ali će sve biti jasnije nakon još jednog pregleda doktora.

Prve prognoze upućuju na parcijalnu frakturu prednjeg desnog krucijatnog ligamenta, ali će konačnu potvrdu dijagnoze dati MRI snimak koji će u četvrtak biti obavljen u Heidelbergu.

"Sve što u ovom trenutku možemo reći je da se radi o rupturi ligamenata", kazao je Ralf Rangnick, trener Hoffenheima.

by (24sata.info)

Moj Komentar : Sad sam to cuo na kalmanu i pravo sam se sokira, kao i svi BH Navijaci , Nadamo se da ce Vedadu biti bolje , i da ce se nastavit bavit Nogometom , Drz se Legendo
Nema nista gore od takvih povreda za bilo kojeg sportasa.. Nista, potrebno mu je malo srece, malo vise volje, i dobrih lijecnika, a vjerovatno ce sve to imati
svi ucite sve sure sto znate i molite boga da mu nista nebude
joooj to su ga namjerno povrjedili:@

edit:ko ga je povrjedio jeli neki iz hsv-a ili sam pao(lol)
Ibiševič se ozlijedio i onaj jos jedan igrac primio degeneka od Olica , nije im neki dan,,,
Ma nastavice se baviti fudbalom 100%, samo je pitanje vremena kad ce

i btw, najbolji strelac ne samo bundes lige vec cijele evrope
Ma more to Vedad :)

aBd biche sve u redu :)
propade mu karijera xD
Kazu da ce odsustvovati 2-6 mjeseci :(

Prava tuga. Bas dobro momku islo i sad ovo :(

I to prijateljska utakmica bila :S
zeznute su te ozlijede.eduardo da silva nije mogo skoro god dana igrat :S

al nadam se da ce se on oporavit brze
JoKeRrrr je napisao/la:
Ibiševič se ozlijedio i onaj jos jedan igrac primio degeneka od Olica , nije im neki dan,,,
Olic prebio Eduarda :D

Nadam se da ce se vratiti sto prije .(
samo nek llezi u tom krevetu u bolnici jer ima potporu od svih bh fanaticosa vedo majstore navijamo za tebe
:D a on sto igeaju u HSV-u nemaju pametnijeg posla raditi nego naseg strijelca vedada lomiti :*:S:D
„Vedo plače, teško mu je, ali osobno sam se uvjerio, dobro se drži i na tome mu svaka čast. Nisam ga htio puno umarati pitanjima, pružio sam podršku i stavio mu se na raspolaganje 24 sata dnevno za što god mu bude trebala moja pomoć. Zadesio ga je istinski peh. Međutim, uz podršku svih nas, cijele nacije, vratit će se igranju nogometa. Sijat će on opet punim sjajem na stadionima širom Europe i svijeta“, kazao je Blažević.
Vedo vrati se :*
_logaN je napisao/la:
„Vedo plače, teško mu je, ali osobno sam se uvjerio, dobro se drži i na tome mu svaka čast. Nisam ga htio puno umarati pitanjima, pružio sam podršku i stavio mu se na raspolaganje 24 sata dnevno za što god mu bude trebala moja pomoć. Zadesio ga je istinski peh. Međutim, uz podršku svih nas, cijele nacije, vratit će se igranju nogometa. Sijat će on opet punim sjajem na stadionima širom Europe i svijeta“, kazao je Blažević.
Vedo vrati se :*
aBd :D
to sam cuo jucer na njemackoj televiziji. steta je da propadne takav talenat. al vjerujem da ce sve bit uredu aBd.
drz se VEDO ...
Govorio sam, bolje da predje u Inter ili u neki jaci klub iz kojeg je imao ponudu. Iz prostog razloga sto je sada HIT i tesko da ce biti u boljoj formi. Nisam ni slutio da ce se ovo desiti,a da je presao nebi se ni desilo.

Brz oporavak Ibi!
joj peha... nije ni cudo sto je nas....

plin nam sjebase, ev i ibisevic :*:*
djubrad jedna ovo su namjerno uradili jer je i Bosanac neki uspjeo nesto -.- bar mislim :D ko ronaldu sto su uradili :S (mislim na pravog ronalda ne ovog fushera)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.