Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows XP Gamers Edition

100 pregleda · 8 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 14:25

Evo skinuo sam navedeni windows u naslovu.
Ako ga neko ima, da li bi mi mogao reci isplatil' se koristiti ga. J
Jel ima ikakve razlike u odnosu na xp sto se tice igara.

Razlika je u tome, sto taj ima par processa manje, oko 16 ja mislim, davno tema bila ko je malo duze na g.ba znat ce.

Isti qrac, drugo pakovanje.

I jestel' ikad culi za opciju trazi i google.ba ?
Cuo sam i za trazi i za google.ba i ko da je problem ako postavim temu. Ne steti nikome.

OT
Ovaj ima 13 procesa i njegov ISO fajl iznosi oko 90-95mb.
Idem da ga probam pa javim utiske...
united je napisao/la:
Cuo sam i za trazi i za google.ba i ko da je problem ako postavim temu. Ne steti nikome.

OT
Aj ako bude dobar javi
united je napisao/la:

OT
Steti meni. I ako znash koliko ima processa i koliko mu iznosi ISO file, sto koji qrac otvarash temu ?

Samo da otvorish temu i nesto napises. Zar nije jednostavnije instalirat vidjet valja nevalja i cao.

I kazu, ne psuj im.
AlienzZ je napisao/la:
Steti meni. I ako znash koliko ima processa i koliko mu iznosi ISO file, sto koji qrac otvarash temu ? :r

Samo da otvorish temu i nesto napises. Zar nije jednostavnije instalirat vidjet valja nevalja i cao.

I kazu, ne psuj im. :r
Nije jednostavije.

Bolje da pitam odma, ako neko zna neka kaze jel valja cemu il' nevalja. Nekome je tesko prenosit 40GB na drugu particiju. Zato stfu, neznas o cemu pricam.
united je napisao/la:
Nije jednostavije.

Bolje da pitam odma, ako neko zna neka kaze jel valja cemu il' nevalja. Nekome je tesko prenosit 40GB na drugu particiju. Zato stfu, neznas o cemu pricam.
Pa ako imash 2 particije, koji onda qrac snimash ista na c ?

Idol.

I sho si uopste skidao ako nesh instal.
Ja jarane dobio vistu, instalirao sve pakete, Home Ultimate sve, nisam nista pitao. Nije mi se svidjelo izbrisao vratio XP.

kthxbye over n out
Bolan to je obicni XP samo promjenjena tema i nabacno dodatnih programa.Boze kad cete naucit neke stvari
Zaboravih na temu.
Instalirao, vidjeo, vratio.
To je windows xp koji nema uopste onih programa sto dodju uz xp.
Manje procesa, manje programa. Svega manje ima.
Skontao sam da mi netreba :D Skinit cu sebi linux pa cu njega malo izucavati. :D

Pozz

Moze lock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.