Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Resistances

98 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.01.2009. u 20:53

jel mi moze neko objasnit kako se dobija ona Resistances???i zasta to sluzi
sto ti je veci resistance od neke vrste (frost,shadow,fire..etc.) do su vece sanse da ces skroz resistovat napad ili primit manji dmg..dobijes ga od buffova ili prirodno koji imaju neke rase ili od nekih setova geara

http://www.wowwiki.com/Resistance
aplauz
ok......tnx....ma zanimalo me zato sto vidim cesto pise da su dobri warlock shadow pa sam mislio da to negdje moram ekstra da izaberem al ok sad mi je sve jasno
ja mislim da ti to znaci koliko su kao odbojan od carolija xD
ako grijesim sry
resistance sluzi da smanjis dmg od spellova , npr ako raidas bt , fino je imati za pojedine bossove shadow resistance , jer smanjujes dmg od shadow spellowa , e.g. ako te lik fisne inace shadow boltom 3k , ako imas minimum 400 resistancea , ima da te fisne 1k i pisace ( 2k ressisted) i sl , inace sto se tice reisistancea , to je usless , jedino za pojedine raidove se koriste , kao npr . fino je imati frost resistance protiv kel'thuzada u naxxu i sl, ali resistance je najmanji problem , cak ga niko i negleda i nema neku veliku ulogu. Ako oces da smanjis i da primas manje dmga , bolje nabij resa ( ressilienca) i tada ce playeri imati manju sansu da te critaju

Post dobio aplauz od trapoo

to sam i ja htio rec ali mi je bilo mrsko pisati xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.