Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

AWP dodatak

281 pregled · 25 odgovora · otvorena 11.01.2009. u 12:36

Jel zna neko gdje mogu naci i kako mogu napraviti da na awp-u vidim nisan bez da zoomiram.

Znam da su to likovi sebi pravili pa imaju crosshair na awp-u bez zooma,lakse im haman ubijat tako

Hvala unaprijed
http://rapidshare.com/files/141427585/AWP_Crosshair_By_UrOS.zip

ludo je ^^

Opcija trazi imaju samo 2 teme eo odma sam naso

nema potrebe za otvaranjem nove teme
hahahaah ^^

gledo sam i ja to mrtvo sranje :D

i to samo stoji kad nezumiras awp puca gdje hoce
To mozes samo pomocu aima :) . provaj vidit na www.fpsbanana.com al nevjerujem nadzi kakv papit i naljep na monitor ondje dje ti je tacka samo stavis komadicak papirica tako smo mi radili u areni :)

@ EDIT : Evo vidim da ima dao je bujaka link :) !
FrixioNee je napisao/la:
To mozes samo pomocu aima . provaj vidit na www.fpsbanana.com al nevjerujem nadzi kakv papit i naljep na monitor ondje dje ti je tacka samo stavis komadicak papirica tako smo mi radili u areni

@ EDIT : Evo vidim da ima dao je bujaka link !
Hahaha ludo

Ma znam da ovo moze samo moram potrazit malo bolje.

A i kad skinem nesto sa ovog fpsbanana kako se to ubacuje u cs :$
Ricky_ba je napisao/la:
Hahaha ludo

ricky ba skini ovo moje samo extractujes u ctrike ..
Ricky_ba je napisao/la:
Hahaha ludo

Pa kad skines i otvoris fajl sve ti govori gdje treba xD npr counter strike folder pa sad u njemu se nalazi sprites pa tako dalje kontas?? xD
OutBreak je napisao/la:
Pa kad skines i otvoris fajl sve ti govori gdje treba xD npr counter strike folder pa sad u njemu se nalazi sprites pa tako dalje kontas?? xD
Ok buraz

Jesil pucao sa ovim , pomaze li
Ricky_ba je napisao/la:
Ok buraz

ako ti neznas pucat no zoom ne pomaze ti 3000 vaki ..
Ono by urosh nidje veze bgm ja na warm up ukljucen ff ja swog 4 metra pomocu onog nisana gadzo u prsa nemozes ga pogodit nema sanse....bgm ono beze pravo !
OutBreak je napisao/la:
E:\Program Files\Valve\cstrike\models sad samo ako je teb cs inst na local discu C umjesto ono E stavis C
freestayLA je napisao/la:
Ono by urosh nidje veze bgm :D ja na warm up ukljucen ff ja swog 4 metra pomocu onog nisana gadzo u prsa nemozes ga pogodit nema sanse....bgm ono beze pravo !:o
pa normalno ukljuci neki recoil i pravo ce pucat bez zooma :D
Ono by urosh nidje veze bgm :D ja na warm up ukljucen ff ja swog 4 metra pomocu onog nisana gadzo u prsa nemozes ga pogodit nema sanse....bgm ono beze pravo !:o
Ja bez nisana pogodim na manje udaljenosti bez problema. Pa nije to MP5 pa da mozes trcati i pucati.
Trap je napisao/la:
pa normalno ukljuci neki recoil i pravo ce pucat bez zooma
Cuj ukljuci neki recol ! Reci kako se tacno zove i dje da se ukljuci !
Da HeatoNu kazes ukljuci neki recol sjebo bi se
nc je napisao/la:
Ja bez nisana pogodim na manje udaljenosti bez problema. Pa nije to MP5 pa da mozes trcati i pucati.
Hahaha uozbilji se ! Pogodim i ja no zoom sa awp nije to problem neg govorim za ovaj nisan sto dodje !Jer to je neprecizno !
Procitaj prvo temu pa me citiraJ !
Ricky_ba je napisao/la:
Ok buraz

Jesam puco, al trebas znat no zoom i to ubacis u models sve lagano ako znas ehhe ja znam naravno ehehe
Hahaha uozbilji se ! :o Pogodim i ja no zoom sa awp nije to problem neg govorim za ovaj nisan sto dodje !Jer to je neprecizno !
Procitaj prvo temu pa me citiraJ ! :-X
Pa ako je crosshair na sredini ekrana onda moze samo pomoci. Mada ne koristim se tim stvarima pa ne znam :r
taj nisan od urosha sigurno koristi samo za orjentaciju,
btw da su ljudi htjeli napraviti awp s nisanom napravili bi i awp bi pucao kao i emaka u tacku ali nije to poenta
AWP kao puska ne moze u koraku da puca gdje "NACILJAS" zato i postoji zoom.
I stvarno ne vidim razloga za ove teme jer ce jos malo traziti scriptu da AWP rafala :S
S ovim glupostima igra bi gubila na realnosti
moj prijedlog : brate udi na DM i stelaj se
toliko od mene:D
Jao sto ima pametnjakovica.

JEsam li igdje rekao da hocu u hodu da pucam sa awp-om i sl.

JEdnostavno sam trazio crosshair bez zooma jer znam da moze i da su likovi pravili.

Vec ako mi ne mozes pomoci nemoj ni pricati gluposti i sl.

Hvala svima koji su pokusali pomoci. Ovo prelazi u spam zato lock temu.

Toliko od mene,zz.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.