Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

prijedlog za natjecanje

192 pregleda · 20 odgovora · otvorena 11.01.2009. u 12:33

.
ev moj prijedlog za natjecanje
posto ovdje ima 10-ak iskusnih photoshopera i vecinom oni osvajaju natjecanja itd.. bilo bi dobro da se napravi natjecanje u fotografiranju.
znaci da postavljate slike koje ste VI I SAMO VI slikali, te da bude zabranjeno bilo kakva prerada u photoshopu.. (podesavanje kontrasta, jacine svjetlosti itd... vjerujte mi.. primjeti se to)
ovo mi jutros pade na pamet pa reko da predlozim.. moze se ovo jos dosta razraditi
sta vi mislite o ovome, bilo bi dobro da se moderatori izjasne ovdje..
pa ideja nije losa, samo sto ce oni reci "kakve to veze ima sa racunarima, ovo je gamers.ba ne picture.ba" itd.

Post dobio aplauz od skala

a sto bi se neko molimte mucio da radi .. a ne dobije nista ..:|
Da al nema bas puno takih koji bi slikali xD svi kazu moze (a kontaju mi cemo glasat )
Neam fotoaparat XD
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
Pa sve se dogovori sa adminom i pobjednici budu nagradjeni!

Kao da je to problem!
Ja sam za vec imam nekih 10 tak slika ....

tako znaci jedno veliko DA

- Samo bi bilo dobro da se tema nezaboravi
tebi je stalo samo do toga da ti netko nesta da...

Je**** te bodovi...

Ideja ja odlicna, trebalo bi da se organiziraju Warovi izmedu
pro photoshop makera, tako da se stavi 1 slika i onda svak radi remake sa te slike a mi ostali glasamo tko je najbolje napravio i tako svako malo da ima tih War-ova
Naravno da moze
sto se mene tice, slike ne moraju biti slikane fotoaparatom.. moze i mobitelom pa da recimo min velicina slike bude 800x600
al naravno, ako se slika mobitelom da slika bude jasna bez onih "crnih" tackica sto cesto znaju biti po slikama

Post dobio aplauz od skala

odma da ubacim sliku od mene :P

kad se budem slikao :D

btw. dobar predlog :D
dam1r je napisao/la:
sto se mene tice, slike ne moraju biti slikane fotoaparatom.. moze i mobitelom pa da recimo min velicina slike bude 800x600
al naravno, ako se slika mobitelom da slika bude jasna bez onih "crnih" tackica sto cesto znaju biti po slikama
ideja je prejaka, u svakom slucaju ja te podrzavam i najvjerovatnije je da cemo tu ideju i realizovati.
Kenzo je napisao/la:
tebi je stalo samo do toga da ti netko nesta da...

Je**** te bodovi...

Ideja ja odlicna, trebalo bi da se organiziraju Warovi izmedu
pro photoshop makera, tako da se stavi 1 slika i onda svak radi remake sa te slike a mi ostali glasamo tko je najbolje napravio i tako svako malo da ima tih War-ova
nisam mislio "BODOVI" ... Trebalo bi da se organizuje DOBRO ... da se mogu i novi photoshoperi pokazat
nisam mislio "BODOVI" ... Trebalo bi da se organizuje DOBRO ... da se mogu i novi photoshoperi pokazat
ovo natjecanje se ne odnosi samo na photoshopere, nego na sve clanove g.ba jer nije potrebno poznavanje photoshopa, nego samo rukovanje fotoaparatom ili moitelom
evo ja se javljam, ja cu uslikat.
znaci zelim ucestvovati :D imam već gomilu uslikanih slika :)
ja sam svakako ZA.
sto se tice nagrada, npr. nagrada moze bit recimo neka medalja...
picture contest winner 2009
- Fina ideja. Samo trebao si se javiti moderatoru, tesko da ce se odavde to realizirati
nemam fotoaparat, no idelja nije losa te ako bude veceg broja zainteresovanih mi, modovi cemo pogurati ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.