Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

2.224 pregleda · 71 odgovor · otvorena 11.01.2009. u 11:25

/ Zanimljiva

svaka glupost ce biti ostro sankcionisana.

Moje licno misljenje, trebali ste skontati neku fintu za telefonsko uplacivanje, malo ko ovdje zna uplatiti nesto na ziro racun u banci jer sve su to "gameri" pretezno od 12 do 15 godina ( 90% ) i 10% nas starijih.
Uplaticu ja 100%!

Ne mogu danas banka ne radi al smatraj zavrsenim sto se tice mene! Sutra svejedno idem u banku!

Sretno u sakupljanju i lijecenju :* danas cu da uplatim

@ radi ti na skend. ona banka do 3

sry nisam gleedao xD
vUckoO je napisao/la:
Sretno u sakupljanju i lijecenju :* danas cu da uplatim

@ radi ti na skend. ona banka do 3

sry nisam gleedao xD
Grad: Banja Luka
abasi je napisao/la:
/ Zanimljiva

Moje licno misljenje, trebali ste skontati neku fintu za telefonsko uplacivanje, malo ko ovdje zna uplatiti nesto na ziro racun u banci jer sve su to "gameri" pretezno od 12 do 15 godina ( 90% ) i 10% nas starijih.
Slažem se.
Imaš one brojeve, neznam točno kako to ide u Bosni, dobivaš proviziju od poziva ali mislim da će taj operator prepustiti svu zaradu vama... pokušaj tako.
Sretno i da ti brat brzo ozdravi.
abasi je napisao/la:
/ Zanimljiva

Slazem se jer lakse je nazvat i donirat nego ici u banku a i pola ih nezna .
crobet2 je napisao/la:
Slažem se.
Imaš one brojeve, neznam točno kako to ide u Bosni, dobivaš proviziju od poziva ali mislim da će taj operator prepustiti svu zaradu vama... pokušaj tako.
Sretno i da ti brat brzo ozdravi.
Imas li nesto vise informcija?
Ja pojam nemam, a toliko saj sjeban da ne znam ni kak o ni gdje d trazi.
evo sad cu potraziti.
neznam kako to gore funkcionira ali cu se potruditi za plemenit cilj.

edit
http://www.bhtelecom.ba/kontakti.html

probaj ih kontaktirati. mislim da će imati sluha i da će pomoći u ovakvim situacijama.
Sretno. i javi ishod kad ih kontaktiras.

Zao mi je ali fakat neznam kako to u Bosni funkcionira.
Nadam se da sam pomogao kolko tolko.
Znam kako ti je. Moj rodjak mali (imao je 3 godine) imao je zlocudni tumor na mozgu. Isao je u Sloveniju na operaciju, odstranili su to tkivo, onda u Svicarsku na zracenja i to je kao pomagalo. Kemoterapije nista nisu radile.... I dosao u Sarajevo, kao opravlja se, kad mu je preslo na kicmu u roku 2 dana i preselio.

Kod tvoj buraza je dobrocudni, to je izljecenje sigurno. Imas od mene, u ponedeljak pare... Sretno
Ajde prosirite negde po forumima / msnovima i ostalom..

Philosopher je stvarno predobar momak a i njegov brat 100%

Evo ja sam na derneku...

http://www.dernek.ba/procitaj/12/229753/-pomoc-tumor-na-mozgu
abasi je napisao/la:
/ Zanimljiva

Da upravu si 100%

Jedino tako bi moglo nekako uspjeti, a ja ti jos predlazem da stavis grupu na facebooku, eventualno na derneku, mislim da ima dobrih ljudi koji bi pomogli, a otidji u BL u postu i pitaj kako to ide s telefonskim uplacivanjem, jer ovo preko banke je malo konplikovanije...
Likeftw je napisao/la:
Ajde prosirite negde po forumima / msnovima i ostalom..

Philosopher je stvarno predobar momak a i njegov brat 100%

Evo ja sam na derneku...

http://www.dernek.ba/procitaj/12/229753/-pomoc-tumor-na-mozgu
Tako je.. prosirite gdje god mozete.. evo upravo otwaram teme gdje god skoro mogu ..
Ista situacija kao i sa mojim starim,ali njegov tumor nisi smijeli operisati ! Bojali su se !
Imam malog bracu, nebi zelio da mu se bilo sta dogodi, a ne to :S:S

Zao mi te ocam, i brata ti, uplaticu kolko god mogo

Sretno u skupljanju para!
bo0zyw0ozy je napisao/la:
Ista situacija kao i sa mojim starim,ali njegov tumor nisi smijeli operisati ! Bojali su se !
Pa i kod mog buraza je ta situacija. Nasi ne smiju jer je previse blizu hipofize i nerva za vid. Ako pogrese, u najnajnajboljem slucaju ostave slijep i imace poremecaj sa hormonima, a standardni slucj pri greski je....

Jos jednom hvala svima. Svim srcem vam se zahvaljujem. A evo i moja stara cita komentara i pocela je da place.
Ne mogu vam rijecima opisati koliko sm vam zahvalan.
Na ziro racun se moze uplatiti novac putem bilo koje poste u BiH,samo odete u postu,kupite priznanice,ispunite sadrzaj i samo predate na salter sa kolicinom novca kojom zelite da uplatite.

Ja mislim da je to najjednostavniji nacin da se izvrsi uplata,a i najjeftiniji.

Pokusacu da skupim nesto pa da posaljem.

Sve ce biti u redu sa bratom ako Bog da :(
http://www.hardwarebase.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=16195&p=172067#p172067
Imam ideju ocami, idem da saljem prijedlog za emisiju 'Ispuni mi zelju"..
fobia je napisao/la:
Imam ideju ocami, idem da saljem prijedlog za emisiju 'Ispuni mi zelju"..
Amerika , Dobra ideja ali tu salje 1337 likova pisma , aa brata mu moraju hitno operisat , tako kad dodesh i ako dode na red opet neznam ocel moc dat tih 18k.
Sto se tice mene i raje : Ponedeljak uplaceno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.