Poceo sam pricu o kanteru 
Dosadno mi bilo..prica nema veze sa sadasnjim dogadjajima i likovi su izmisljeni,,procitajte ovaj prvi dio ako vam se svidi nastavicu pisati, ako ne Boze moj..
http://rapidshare.com/files/181928608/Feniks_vs_NNS-1dio.rar.html
http://www.speedyshare.com/323597877.html
EDIT: Tema u zanimljivije ako se svidi raji..
Posto nekima nemoze ni 1 od ova 2 linka :
Feniks versus NSS
1.dio
Feniks : Loyd(lider), Nick (igrac), Steve(igrac),Kyle(igrac),Gill(igrac)
warior: Luke(lider), Fruster(igrac),Bruno(igrac),Sam(igrac),Bart(igrac)
Poznata ekipa feniks je napredovala iz dana u dan, svi su znali za njih, cijeli svijet. Njihova najveca konkurencija je bio tim koji se zvao wariors, a feniks je bio duplo jaci od njih. To je bilo zalosno. Kako neko moze biti toliko jak!? Uzviknuo je iznervirani igrac wariors-a. On se zvao Luke i bio je najbolji igrac wariors-a. Drugi igraci su ga posmatrali. Mi smo poslije njih najbolja ekipa na svijetu, a ipak nismo ni blizu jaki igraci kakvi su oni! Poslije te recenice Luke izlazi iz zamracene prostorije. Poslije nekoliko minuta izlaze i ostali igraci.
.....
TO! Jos jedna pobjeda, jos jedna nagrada. To je bio lider feniksa, Loyd.
Loyd: Samo tako momci, samo tako. Nece nas niko nikada poraziti, zar ne!?
Nick,Steve,Kyle,Gill: DA !
Loyd: Sljedeci turnir je sljedece sedmice, tu ce biti veoma tesko! (poslije nekoliko sekundi svi igraci su se poceli smijati
Loyd,Nick,Steve,Kyle,Gill: HAHAHAHHHAHA
Gill: kako da ne haha, bice pretesko, haha...
(nekoliko minuta su se smijali i uzivali u nagradama koje su dobili)
Nista se nije zanimljivo dogadjalo do tog turnira a onda..
PRASSSSSSSSSSSS
Loyd: Sta je to !!??
Gill: Lici na neku kuglu..
Kyle: HEJ, u njoj su neki ljudi!
Loyd: Upravu si, ali ko bi to mogao biti.
Nick: Vrlo brzo cemo doznati, idu prema nama.
Kyle: Idu pravo na nas!
Steve: Sklanjaj se, brzoo iza one stijene!
Loyd: Sutite, nisu nas vidjeli (prosaputao je timu)
Misteriozni igrac 1: Ovo je zemlja? haha, nisam je bas zamisljao ovakvom.
Misteriozni igrac 2: Da, ni ja, al ipak ovdje je tim protiv kojeg smo se dosli boriti.
Misteriozni igrac 4: Oni misle da su jaki, HAHAH. Hmm pa vidjece kako se igra kanter.
Misteriozni igrac 3: Neko ce vidjeti nasu opremu! Moramo se negdje sakriti do borbe..
Misteriozni igrac 5: On je upravu, trebali bi napraviti skroviste ispod ove zemlje:
Misteriozni igrac 1: Odlicna ideja idemo
(izvadili su neku super opremu i za nekoliko minuta napravili veliku rupu. Poceli su ulazit jedan po jedan).
Nick: WOW! Jeste li vidjeli
Loyd: Naravno da smo vidjeli
Gill: Ko su ti ljudi!?
Loyd: Prijatelju.., nisam siguran ali mislim da hoce borbu sa nekim timom, a mislim da smo to mi. Mislim, ko bi drugi mogao da bude
Gill: Upravu si
Steve: Ovo nemirise na dobro..
Loyd: Idemo svi do nase igraone da se smirimo i pokusamo shvatiti sta se desava!
Nick,Gill,Steve,Kyle: OK!
*****TO BE CONTINUED*****
by neyLonNnn

Dosadno mi bilo..prica nema veze sa sadasnjim dogadjajima i likovi su izmisljeni,,procitajte ovaj prvi dio ako vam se svidi nastavicu pisati, ako ne Boze moj..
http://rapidshare.com/files/181928608/Feniks_vs_NNS-1dio.rar.html
http://www.speedyshare.com/323597877.html
EDIT: Tema u zanimljivije ako se svidi raji..
Posto nekima nemoze ni 1 od ova 2 linka :
Feniks versus NSS
1.dio
Feniks : Loyd(lider), Nick (igrac), Steve(igrac),Kyle(igrac),Gill(igrac)
warior: Luke(lider), Fruster(igrac),Bruno(igrac),Sam(igrac),Bart(igrac)
Poznata ekipa feniks je napredovala iz dana u dan, svi su znali za njih, cijeli svijet. Njihova najveca konkurencija je bio tim koji se zvao wariors, a feniks je bio duplo jaci od njih. To je bilo zalosno. Kako neko moze biti toliko jak!? Uzviknuo je iznervirani igrac wariors-a. On se zvao Luke i bio je najbolji igrac wariors-a. Drugi igraci su ga posmatrali. Mi smo poslije njih najbolja ekipa na svijetu, a ipak nismo ni blizu jaki igraci kakvi su oni! Poslije te recenice Luke izlazi iz zamracene prostorije. Poslije nekoliko minuta izlaze i ostali igraci.
.....
TO! Jos jedna pobjeda, jos jedna nagrada. To je bio lider feniksa, Loyd.
Loyd: Samo tako momci, samo tako. Nece nas niko nikada poraziti, zar ne!?
Nick,Steve,Kyle,Gill: DA !
Loyd: Sljedeci turnir je sljedece sedmice, tu ce biti veoma tesko! (poslije nekoliko sekundi svi igraci su se poceli smijati
Loyd,Nick,Steve,Kyle,Gill: HAHAHAHHHAHA
Gill: kako da ne haha, bice pretesko, haha...
(nekoliko minuta su se smijali i uzivali u nagradama koje su dobili)
Nista se nije zanimljivo dogadjalo do tog turnira a onda..
PRASSSSSSSSSSSS
Loyd: Sta je to !!??
Gill: Lici na neku kuglu..
Kyle: HEJ, u njoj su neki ljudi!
Loyd: Upravu si, ali ko bi to mogao biti.
Nick: Vrlo brzo cemo doznati, idu prema nama.
Kyle: Idu pravo na nas!
Steve: Sklanjaj se, brzoo iza one stijene!
Loyd: Sutite, nisu nas vidjeli (prosaputao je timu)
Misteriozni igrac 1: Ovo je zemlja? haha, nisam je bas zamisljao ovakvom.
Misteriozni igrac 2: Da, ni ja, al ipak ovdje je tim protiv kojeg smo se dosli boriti.
Misteriozni igrac 4: Oni misle da su jaki, HAHAH. Hmm pa vidjece kako se igra kanter.
Misteriozni igrac 3: Neko ce vidjeti nasu opremu! Moramo se negdje sakriti do borbe..
Misteriozni igrac 5: On je upravu, trebali bi napraviti skroviste ispod ove zemlje:
Misteriozni igrac 1: Odlicna ideja idemo
(izvadili su neku super opremu i za nekoliko minuta napravili veliku rupu. Poceli su ulazit jedan po jedan).
Nick: WOW! Jeste li vidjeli
Loyd: Naravno da smo vidjeli
Gill: Ko su ti ljudi!?
Loyd: Prijatelju.., nisam siguran ali mislim da hoce borbu sa nekim timom, a mislim da smo to mi. Mislim, ko bi drugi mogao da bude
Gill: Upravu si
Steve: Ovo nemirise na dobro..
Loyd: Idemo svi do nase igraone da se smirimo i pokusamo shvatiti sta se desava!
Nick,Gill,Steve,Kyle: OK!
*****TO BE CONTINUED*****
by neyLonNnn
ima logike jel de