setuckam se ja jucer po STV(Stranglethorn Vale) koji je naravno opet pun ally-a ko žohara, ne znam šta bi sa sobom od dosade jer mi ally-i kampiraju na questgiveru u omjeru 10:1 pa reko idem malo rokat neke raptore ili šta ja znam samo da vrijeme ubijem...
naletim usput na neku lopatu od mage-a(inače ja sam undead rogue) i iz stealtha ga ko balavca umlatim...
šetuckam dalje i vidim 2 ally-a pa opet u stealth da me ne nađu i na drugu stranu(za razliku od Boze ja ne moram na drugi kraj svijeta
)....3 koraka vidim 4 ally-a nešto batinaju neke monstere....
sav unezvjeren puf-pantam u stealthu tražeć neki mirni kutak kad eto vidim solira neki paladin dere se s tigrom...
reko, ako neću ja questati e bome nećeš ni ti...
fino ga pustim da ga tigar još malo oslabi, pa udri stun 5 sec, i deri deri deri bagru i, taman mu trebam prikratiti muke kad lik Shield(neranjiv 6 sec mislim) i heal, heal, heal....
gamad....ok nisam ni ja bez trikova, lupim mu neki bolesni dmg(sad sam i ja već jedva živ
) i BLIND! tip baulja okolo 10 sec ko tele na ispasi a ja zavoje u ruke i heal, heal, heal....pa opet UDRI po gamadi....pa onda on opet shield, pa heal pa deri po meni...pa ja po njemu,ali bed je ja kad lupim blind 5 minuta mi ne da više, lupim vanish 5 minuta mi ne da....a ova limenka praznoglava svako malo shield i gleda me ko majmuna u zoološkom i smije mi se....vrti janjca unutra i dere po pivi a ja ko gledam ko tele u tri tanjura...bitanga
majke mi trajalo je 60 sekundi minimum da ga ubijem i sada ne znam kako sam ga...(60 sec je puuuuuno)
inače obojica smo lvl 41 bili tako da je bitka bila s te strane ravnopravna....
zaključak?
MMMMMRRRRZZZZIIIIMMMM paladine....bitange su proklete da su bitange
naletim usput na neku lopatu od mage-a(inače ja sam undead rogue) i iz stealtha ga ko balavca umlatim...
šetuckam dalje i vidim 2 ally-a pa opet u stealth da me ne nađu i na drugu stranu(za razliku od Boze ja ne moram na drugi kraj svijeta
)....3 koraka vidim 4 ally-a nešto batinaju neke monstere....sav unezvjeren puf-pantam u stealthu tražeć neki mirni kutak kad eto vidim solira neki paladin dere se s tigrom...
reko, ako neću ja questati e bome nećeš ni ti...
fino ga pustim da ga tigar još malo oslabi, pa udri stun 5 sec, i deri deri deri bagru i, taman mu trebam prikratiti muke kad lik Shield(neranjiv 6 sec mislim) i heal, heal, heal....
gamad....ok nisam ni ja bez trikova, lupim mu neki bolesni dmg(sad sam i ja već jedva živ
) i BLIND! tip baulja okolo 10 sec ko tele na ispasi a ja zavoje u ruke i heal, heal, heal....pa opet UDRI po gamadi....pa onda on opet shield, pa heal pa deri po meni...pa ja po njemu,ali bed je ja kad lupim blind 5 minuta mi ne da više, lupim vanish 5 minuta mi ne da....a ova limenka praznoglava svako malo shield i gleda me ko majmuna u zoološkom i smije mi se....vrti janjca unutra i dere po pivi a ja ko gledam ko tele u tri tanjura...bitangamajke mi trajalo je 60 sekundi minimum da ga ubijem i sada ne znam kako sam ga...(60 sec je puuuuuno)
inače obojica smo lvl 41 bili tako da je bitka bila s te strane ravnopravna....
zaključak?
MMMMMRRRRZZZZIIIIMMMM paladine....bitange su proklete da su bitange
moze??da vidim i ja cari tog wow-a