Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mrzim Pally-e

0 pregleda · 12 odgovora · otvorena 20.05.2005. u 19:16

setuckam se ja jucer po STV(Stranglethorn Vale) koji je naravno opet pun ally-a ko žohara, ne znam šta bi sa sobom od dosade jer mi ally-i kampiraju na questgiveru u omjeru 10:1 pa reko idem malo rokat neke raptore ili šta ja znam samo da vrijeme ubijem...

naletim usput na neku lopatu od mage-a(inače ja sam undead rogue) i iz stealtha ga ko balavca umlatim...

šetuckam dalje i vidim 2 ally-a pa opet u stealth da me ne nađu i na drugu stranu(za razliku od Boze ja ne moram na drugi kraj svijeta )....3 koraka vidim 4 ally-a nešto batinaju neke monstere....

sav unezvjeren puf-pantam u stealthu tražeć neki mirni kutak kad eto vidim solira neki paladin dere se s tigrom...
reko, ako neću ja questati e bome nećeš ni ti...
fino ga pustim da ga tigar još malo oslabi, pa udri stun 5 sec, i deri deri deri bagru i, taman mu trebam prikratiti muke kad lik Shield(neranjiv 6 sec mislim) i heal, heal, heal....
gamad....ok nisam ni ja bez trikova, lupim mu neki bolesni dmg(sad sam i ja već jedva živ ) i BLIND! tip baulja okolo 10 sec ko tele na ispasi a ja zavoje u ruke i heal, heal, heal....pa opet UDRI po gamadi....pa onda on opet shield, pa heal pa deri po meni...pa ja po njemu,ali bed je ja kad lupim blind 5 minuta mi ne da više, lupim vanish 5 minuta mi ne da....a ova limenka praznoglava svako malo shield i gleda me ko majmuna u zoološkom i smije mi se....vrti janjca unutra i dere po pivi a ja ko gledam ko tele u tri tanjura...bitanga

majke mi trajalo je 60 sekundi minimum da ga ubijem i sada ne znam kako sam ga...(60 sec je puuuuuno)
inače obojica smo lvl 41 bili tako da je bitka bila s te strane ravnopravna....

zaključak?
MMMMMRRRRZZZZIIIIMMMM paladine....bitange su proklete da su bitange

Bozo ovaj me posjeca na tebe u starim danima
pally je uvijek bio ****n za stealthere 1vs1..

ne samo u wow-u vec i u daocu..

bas z*** heal-a..ili bless (u daocu)..

puknes mu PA, CD i svuces ga na 30%... i onda mu popusis... ubije te ko cuku..ili ako imas srece ili visok realm rank.. ubijes ga :S

some daoc expirience

a sto se tice guildwars-a... naj****nije je ubiti Warior/monk (paladin)... stit i heal grrr
I like this game

NIsam baš puno igrao war3
ali evo prije nekoliko dana skinuo sam wow s neta
i onako
udjem na neke servere (feee naravno)
ili na lanu preko wddg armagedon-a
I trčim jaaa...
jeste da je teško skupiti XP

i ja jedno s level 5 (Undead Mage)
i nekako odem u neke "zemlje" s cepelinom ili neznam ni ja cim
uglavnom našao sam se na mjestu gdje svi imaju Level minimalno 40.
I lutam ja tako...ama lik me samo pogleda (nemora se ni truditi) tako mi se čini
odmah sam leden
,
Jbga tek sam newbie u ovoj igrici.
Ali strawa je ....
kauk je napisao/la:
I like this game

NIsam baš puno igrao war3
ali evo prije nekoliko dana skinuo sam wow s neta
i onako
udjem na neke servere (feee naravno)
ili na lanu preko wddg armagedon-a
I trčim jaaa...
jeste da je teško skupiti XP

i ja jedno s level 5 (Undead Mage)
i nekako odem u neke "zemlje" s cepelinom ili neznam ni ja cim
uglavnom našao sam se na mjestu gdje svi imaju Level minimalno 40.
I lutam ja tako...ama lik me samo pogleda (nemora se ni truditi) tako mi se čini
odmah sam leden
,
Jbga tek sam newbie u ovoj igrici.
Ali strawa je ....

vidjecu da ja nabavim na cd-ovima igru...da ne skidam sa neta previse je...a i malo limita imam skidao filmove pa ces mi reci koje patcheve trebam skinuti da igram online...ako nije problem kaukovicu moze??da vidim i ja cari tog wow-a
Ma samo izvoli
Nećeš se pokajati...a imaš u Garfieldu na dvd (cenera odvoji i to je to).

a patcheve...samo skineš ovaj zadnji 1.4 full

Nemam ja account (paree, pareee) na blizzard.
Ali mogu se utješiti (bar još neko vrijeme) ovako na ovim free servers i onako malo na localhost-u.

Kad nabaviš javi mi.

G.BooT je napisao/la:
Bozo ovaj me posjeca na tebe u starim danima

braca su ) ovaj rogue se zove shizzlizz ^^
Moj friend igra WOW ali nije bas i nesto zanimljivo kao cs
Neznam bas ja sam lvl 30 pally al sam cou da su shamani isto jaki kao i pally-i ako ne i jaci pa onda mrzim i ja shamene.A to sto si ti oblatina to je druga stvar.
Mrs lopato izdajico(drugovi, ovo je nas dragi Who)
fakat moram jedan dan skoknuti do duskwood-a da te malo gankam...
nedamise(™ by *NOB*Goce)
ali za tebe cu se potruditi

samo reci jesil' jos uvijek u duskwood-u... da ne lunjam dzaba
pa po paladinima psuje alijansa a kamoli horde
shaman jeste dobar ali je za razliku od paladina skill igrac, znaci moze ubiti svakoga ali treba skilla, kod paladina obrnuto.
a shizz sacekaj lvl 60 onda se neces toliko muciti sa paladinom nemaju oni neki dmg na lvl 60
veci problem ce ti biti warior
normalno najteze je ubiti dobrog shamana
Ma svako se moze pobjediti, pa i Paladin...sve do igraca vala...djabe noobu i Pally i divine shield ako ne zna iskoristit...svaka klasa ima nesto svoje i nije nijedna nepobjedljiva...sve zavisi od igraca...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.