Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc site ?

239 pregleda · 12 odgovora · otvorena 10.01.2009. u 21:32

Eh ovako jel neko raspolozen da napravimo site .. i forum .. site je ufs-gaming.com ko pomogne ima admina na forumu ! ko oce nek se javi na pm sry zbog druge teme danas necu vise postavljat narednih 30 dana
Obrati se njemu lik je prejak mnogo sitova do sad uradio jedan od sitova je i MYSTERYov sit :

http://www.gamers.ba/profil/borat/

GL
Evo i ja da dodam.

Kemo me izradi, dodje mi petobanku.

Imam domenu, hosting.

Treba mi dizajner za pomoc samo.

dota.ba

ty.
I meni takodjer potreban web programer.

Za sve informacije, te dogovoru oko placanja:

- [email uklonjen]

Hvala.
sumnjam da će vam netko dzaba raditi..
ako cete platiti mozemo se sve dogovoriti ;)
je napisao/la:
ti se moras na svaku temu javit :S:s spameru

i da ocu za pare fino nadem nekog i platim nebi postavljo ovde :S

EDIT : za server 24 servera et nudim server 24 slota!
hajde sta ste ga napali, platice lik pare rekao je, samo ko zna sa tim nek se javi
Javi mi se na msn da mi sve objasnis i ako sve bude ok da dogovorimo poso

[email uklonjen]

poz !
Za pocetak kupi domenu i hosting da imas gdje bar poceti. preporucujem www.bosniahosting.biz
Ja dok ne krenem svakog maloumnika koji pise idiotluke samarati, necete se smiriti?
Ovo je forum i svako na njemu ima pravo da trazi pomoc. Ako neces pomoci i nemas nesto normalno za pisati, nemoj ni pisati.
Ako ti neces raditi besplatno i pomoci prijatelju, onda nemoj ni odmagati i dosadjiavati. Naci ce se neko pametniji od vas (a jest i to tesko boze dragi ) i pomoci ce. Niko nije rekao da uradite site sami, da sve radite, vec da samo pomognete. A i da radite sve sami, vas skill je na tom nivou da biste vi morali placati liku da vas ne tuzi sto ste mu unakazili domenu svojom stranicom.
Napravio sam mu cjeli forum i sve .. i dobio sam *lalala*
laze covjek .. ne padajte kao ja :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.