Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

345 pregleda · 32 odgovora · otvorena 25.10.2005. u 23:10

prodajem CS: Steam account, 20 KM

malo koristen, bez ikakvih banova i ostalih gluposti
lolll ti si stvarno lud....Ako hocete da igrate protiv njih imate kladim se neke cheatove,npr wallhack itd. jer ne bi igrali protiv njih.2 najjaca klana u BiH su NX (noxicus) Rest in Peace (R.I.P) i nemoj se obraćat njima jer ljudi će vas ogulit,iako igrate s cheatom....NE OTVARAJ VISE TAKVE TEME
deni*AMD je napisao/la
lolll ti si stvarno lud....Ako hocete da igrate protiv njih imate kladim se neke cheatove,npr wallhack itd. jer ne bi igrali protiv njih.2 najjaca klana u BiH su NX (noxicus) Rest in Peace (R.I.P) i nemoj se obraćat njima jer ljudi će vas ogulit,iako igrate s cheatom....NE OTVARAJ VISE TAKVE TEME

lima ti si debil. Vidis majmune dečko je odavno pito želi li neko meč i kako se sjećam na onoj temi nx vs kloser al niko mu se nije javio. Tip sad postavio temu a ti whallhalkeru idi miješaj glavom beton.

ps: eX dodo sam te na msnu,da vidimo mec sa #nama

hmm pod 1 nx je najjaci u bosni a kloser furaju se da znaju a pojma nemaju. bolje ti je nadji neki drugi klan pa igrajte sa njim
Mi mostarci smo najjaci....tacnije our friends Restricted
E znate sta bi ja rekao ne podcjenjivajte protivnika prije borbe, vi neznate kako ljudi igraju mozda sjede po citav dan i treniraju a niko nezna za njih.Mozda ih ljudi rasture nije vazno NX ili Closer
Kokane je napisao/la:
               deni*AMD je napisao/la

lima ti si debil. Vidis majmune dečko je odavno pito želi li neko meč i kako se sjećam na onoj temi nx vs kloser al niko mu se nije javio. Tip sad postavio temu a ti whallhalkeru idi miješaj glavom beton.

ps: eX dodo sam te na msnu,da vidimo mec sa #nama

Mešaj beton...
Hahahahahahhaha

Joj, kad je čojk zavidan ....
Pa nije bitno pobjediti, bitno je da je gaming u toku.

Btw. i gobb je počeo "žestiti" na forumu.

Pazi ovo:
R.I.P najjaci u BH
Kakvi vi lafo neki evropski klan
Evropljani valjda kazu Coca Cola a ne Koka cola Killers LOL
P.S dobar vam je site
hm ljudi momak se fino javlja da poigra, zasto odma pricate nx ovo nx ono... to je obicna igra sta se ima ko hvaliti, malo se igra zafrkaje i to je to.
ovo nije team closer sto su vec igrali sa nx. kako sam vidio to je klan iz njemacke ili vec odakle postavljen je web site u postu pogledajte.

gl/gg extaza^ (ako budete igrali)
prvo razmisli pa onda postavljaj temu
EXTaza,, nije htjeo nego htio , uciteljicu ti j*.

javi mi se na msn..vidicu neku ekipicu da sredimo pa da play
.gc je napisao/la:
Pazi ovo:
R.I.P najjaci u BH

a jes ocam ... oni su prejjaki ... kako samo igraju .. pogotovo onaj LAKI also known as mrtvi nafakas
deni*AMD je napisao/la:

oj pa mi RIP nogom unustimo sad odkad im bruno ne igra! sta smo mi onda ako su oni najjaci! idi klackaj se
Možete protiv nas The Chemical Brothers, eto samo dajte IP od svog servera, ako je loš ping nećemo igrati .: Dogovoreno:.
Kokanov je clan najaci u BIH :-) a vjeruj te da je i Kokan naj bolji u bih ..
ajoj alene previse smatrate o sebi!!!

Poznam Klan KC i nisu oni losi ali:

1.Sa NX nemaju sanse(jer su iskusniji i vise skillovani)

2.Closer-team bi mogao igrati sa KC ali neznam ko bi pobedio!!!

3.u kc ima jedan tip Muki se zove ima valjda 17-18god sto se puno fura da je najbolji igrac bih,da je ovo da je ono pa bi voleo da nx odigra sa njima da im pokaze da imaju jos mnogo sta da nauce

4.A ako nedodje do meca sa nx,neka vulernus igra sa njima jer su i jedan od top bih klanova

P.s za klan garantujem da nisu chiteri,i da posteno igraju,i da ce se drzati obecanja ako dodje do meca ali kao sto rekoh sa nx nemaju velikih sansi
puma je napisao/la:
hmm pod 1 nx je najjaci u bosni a kloser furaju se da znaju a pojma nemaju. bolje ti je nadji neki drugi klan pa igrajte sa njim

puma ba ti si najaci a mi closeri smo n00by =)
nista ba sada ce se na turniru vidjeti top10 BiH klanova!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.