Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Free Downalod games

148 pregleda · 15 odgovora · otvorena 07.01.2009. u 14:56

Evo ima ih ovdje koliko hoces: Link
Ban !!

tek se registrovo, prvi post i odma ces dobit ban.. prvo citaj malo pravila prije postanja.. sve sto mozes naci na google ne postavljaj na gamers.. naziv teme SABANSKI, SELJACKI .. " Downalod" ..cak i za takve seljake ko ti google je rijesio problem i kad ukucas tu debilnu rijec izbaci kao da si napisao "download" ipak iam nekih rezultata.. i ti ga opet ne koristis ... .. uostalom prekrsio si jos jedno pravilo.. warez koji je strogo zabranjen .. ma mrsko mi vise nabrajat..
http://www.gamers.ba/forum/9/55798/gamers-google/

Procitaj i moli se da ne dobijes banned !

Zasto prvo ne pogledas na google pa na trazi pa onda tek ne postavis temu ! Jesi retardirani ili to radis namjerno ?

:@:|
Kakav google ljudi, šta vam je.

Warez forumi služe za download svega. Al' pošto se ti nemožeš snaci, evo ti jedan pretraživać:

www.katz.cd
katz.cd

nema bolje stranice vjeruj mi
Ovo sto pisu katz, to je warez i mozete bit banovani

evo ovdje imas LEGALNO skinut
eny0y je napisao/la:
Ban !!

tek se registrovo, prvi post i odma ces dobit ban.. prvo citaj malo pravila prije postanja.. sve sto mozes naci na google ne postavljaj na gamers.. naziv teme SABANSKI, SELJACKI .. " Downalod" ..cak i za takve seljake ko ti google je rijesio problem i kad ukucas tu debilnu rijec izbaci kao da si napisao "download" ipak iam nekih rezultata.. i ti ga opet ne koristis ... .. uostalom prekrsio si jos jedno pravilo.. warez koji je strogo zabranjen .. ma mrsko mi vise nabrajat..
sabane, warez je skroz nesto drugo,

wazez - sve sto se placa, a ti trazis besplatno

lik trazi "dobar site" a ne neki sa googla koji mu prvi izbaci

mrsko mi vise nabrajati
riSk je napisao/la:
sabane, warez je skroz nesto drugo,

wazez - sve sto se placa, a ti trazis besplatno

lik trazi "dobar site" a ne neki sa googla koji mu prvi izbaci

mrsko mi vise nabrajati
sabane,

full igre , to sto on trazi je WAREZ !!!!

katz.cd nije warez ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.