Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

zbogom ps1

148 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.01.2009. u 21:38

i eto...dogodilo se to upravo prije 2 min.
moj ps1 je strgan...otpo čitać cd-a :D
žao mi je...ali sutra je novi dan...
OVO JE ZA MOJEG STAROGA SIVKA!
Sto beveze postavljas ovakvu temu samo beveze da dobijes ban ... :D
cuj cemu tema, ps1, legenda svih gamera, pa mora vam biti zao sto postoji jedan manje na ovom svijetu :* R.I.P.
Discovery je napisao/la:
Sto beveze postavljas ovakvu temu samo beveze da dobijes ban ... :d
nije bezveze...
A sta covjek stavio Sivko mu je umro....buahahahahaha

rip brate:D
Momak je zeleo da tugu podjeli sa nama !
I ako nije trebao da postavlja temu jer zna da ce biti banned barem 7 or parlamenty i mislim u tom trenutku kada mu se pokvario dvd citac nije razmisljao o tome dali ce dobiti bananu ili samar...
I kakve to veze ima sa konjskim trkama :|
Ak ti je strgan zali se Upravi Vodovoda , ima ispuni mi zelju trazi da ti qpe novi i tako to :D. Et ako sam pomogao :$ HAHA
RIP!

Kad se sjetim kako je moj ps1 rikno ,
ja nabacivao tamo dje se stavljaju cd-ovi ima ona rupa e tu ja ubacio jednom stapic za usi i radila igrica [prije nije]ne znam kako al jeste , i tako ja ubacio njih oko 15 i sutradan se probudi samo ubacio igricu cuje se skripanje i bum ! :S
deyn je napisao/la:
I kakve to veze ima sa konjskim trkama :|
Ak ti je strgan zali se Upravi Vodovoda , ima ispuni mi zelju trazi da ti qpe novi i tako to :d. Et ako sam pomogao :$ HAHA
bravo majstore
daco1 je napisao/la:
RIP!

Kad se sjetim kako je moj ps1 rikno ,
ja nabacivao tamo dje se stavljaju cd-ovi ima ona rupa e tu ja ubacio jednom stapic za usi i radila igrica [prije nije]ne znam kako al jeste , i tako ja ubacio njih oko 15 i sutradan se probudi samo ubacio igricu cuje se skripanje i bum ! :s
tako i meni :*
gamer_hr je napisao/la:
tako i meni :*
Brate ja se uzivio radili mi keceri ja sav srecan , sutra bum :S
Joj kad se sjetim PS 1...Onog nakog wajning elevena il sta je vec,nogomet i kockaste glave ili Jackie Chan stuntmaster

ccc
sta pokusavate da ispadnete pametni a ustvari neznate koliko ste sabloni...tema je drama :P RiP
mirofa je napisao/la:
Momak je zeleo da tugu podjeli sa nama !
I ako nije trebao da postavlja temu jer zna da ce biti banned barem 7 or parlamenty i mislim u tom trenutku kada mu se pokvario dvd citac nije razmisljao o tome dali ce dobiti bananu ili samar... :d
kaze se permanently...a ne parlamenty...
nightelfguY je napisao/la:
sta pokusavate da ispadnete pametni a ustvari neznate koliko ste sabloni...tema je drama :p RiP
bilo je ljepih 8 god :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.