Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomozite Gazi

346 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.01.2009. u 19:13

http://www.israel-vs-palestine.com/gz/

glasajte i pomozite gazi

nek znaju da je svijet uz njih

ako vam nebude stranica mogla refres-ajte
posto je stranica prebukirana

ja sam votao !
bola' koji vam je sa ovim temama,ko im je kriv sto je hamas bombardiro jug izraela
nije ovo www.pomozigazi.ba

I support Israel
Eeeh da ima kakve fajde od tog glasanja... Cak i da skupimo pare pa posaljemo pitanje je u cijem bi djepu zavrsile. Samo se sjetite koliko su nam pomoci poslali a koliko je doslo do nas.
zvao sam ja bio ono 3km ..
denka je napisao/la:
bola' koji vam je sa ovim temama,ko im je kriv sto je hamas bombardiro jug izraela
nije ovo www.pomozigazi.ba

I support Israel
to opcne nije izrael uzeli su teritoriju palestine 1947

to ti je isto da sad nama rs uzme teritoriju
Glasao a koda oni imaju struje uopse a ne interneta da ovo vide da je svijet uz njih
Boli njih qrac sto neko za njih glasa...

To nije nikakva pomoc sto se neko preko interneta preserava i glasa za njih. Imaju oni brojevi pa nazovite ako istinjski zelite da im pomognete , a ne ovako ...

Necu ni glasati zato sto je ovo smjesno...
Ja kliknem i satro njima pomogao..
PiraTinstw je napisao/la:

kako su poceli i uzet ce ga,vec imaju 49 % bosne i hercegovine,,ali ovo nije forum za toga,molim admine da pobrisu temu da ne bi bilo prepucavanja

meni srbi ne smetaju
(L) ya miropha XD
Ja sam novi clan foruma i procitao sam pravila i kakve teme bezveze postavljate al eto ipak sam glasao ...
PiraTinstw je napisao/la:

RS ?Republica Srpska ? >vidi se da jos nisi odrastao<<

E vidis mislio sam da voteam vs izraela ali kada si napisao ovo glasacu protiv palestinaca

:|:|

Admine delite temu vidis kuda vodi odma se svi bace na nacionalizam

(L) i ja tebe :$
glasao
Gaza
ne bi glaso da me je**s,ebo vas sve.Ocete da im pomognete??Idite u pojas gaze i ratujte tamo,a ne ovo,cista glupost.Ne zelim uopste voteati

poz
zar je bitno cija je teritorija ... ljudi ne razumijete da najmladji ginu .... njima kradete ... njima cete se kad tad pravdat to ne zaboravi ...

pogine covjek ~50-tak godina ima ... on je malte ne prozivio svoj zivot ... al zamisli kako je njegovom djetetu ... to dijete naravno da nece moci razumno razmisljati jer ce ga bijes uzeti ... i to je dalje samo kolateralna steta ...

i vidim vi sve nesto dijelit djelit .... ujedinit se mora ... za nasu djecu ... i buduce narastaje ...
ek0 je napisao/la:
Boli njih qrac sto neko za njih glasa...

To nije nikakva pomoc sto se neko preko interneta preserava i glasa za njih. Imaju oni brojevi pa nazovite ako istinjski zelite da im pomognete , a ne ovako ...

Necu ni glasati zato sto je ovo smjesno...
Ja kliknem i satro njima pomogao..
Potpisujem ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.