Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RS premium

282 pregleda · 13 odgovora · otvorena 06.01.2009. u 01:01

Molim vas da mi date sto prije RS premium da bi mogao uploadovati neke stvari da podijelim sa vama.. obecajem da ce biti veoma korisne svima vama.. ako budem pisao prevelika ce tema biti..
bak1r je trazio premiume danas.. i dali su mu naravno, pa se nadam da admini nece odma brisati temu dok mi dobrovoljac ne posudi..
HVALA VAM SVIMA
"PM","ACCOVI KOJI RADE, KOJE STE SAMI PROVJERILI"
pm
Napravis collectors acc, djabe je.
spY je napisao/la:
Napravis collectors acc, djabe je.
da -__-" i mozes uploadovati normalno.
skala je napisao/la:
da -__-" i mozes uploadovati normalno.
ALI HOCU DA PODIJELIM SA VAMA :@:@:@
KAKO ME NERVIRATE SA GLUIM KOMENTARIMA.. UOPSTE NE CITATE TEME DO KRAJA..
Fino sam napisao da zelim nesto sa vama podijeliti i treba mi Premium acc da uploadam nesto..
kad bi normalno upload-o moze biti skinuto 10 biti.. ili ce biti obrisan za 90 dana.. kontas sad :@:@
playerba je napisao/la:
Fino sam napisao da zelim nesto sa vama podijeliti i treba mi Premium acc da uploadam nesto..
kad bi normalno upload-o moze biti skinuto 10 biti.. ili ce biti obrisan za 90 dana.. kontas sad :@:@
Collectors Account je FREE/đabaluk. Možeš uploadovat do mile volje. I ostat ce. :/

www.rapidshare.com
playerba je napisao/la:
bas si lik...,kontas li??Svejedno je ,collector acc ti je,mozes uploadovati kolko hoces,i ostace ti uvijek,download,nece se izbrisati.

btw.spY

Ovaj korisnik je oznacen kao spammer!
kaisera je napisao/la:
bas si lik...,kontas li??Svejedno je ,collector acc ti je,mozes uploadovati kolko hoces,i ostace ti uvijek,download,nece se izbrisati.

btw.spY

Ovaj korisnik je oznacen kao spammer!
Citiro sam skalu jer je on rekao da mogu i normalno uploadovat..
ADMINI LOCK + DELETE.. dobio sam od Jasona
Pm!
playerba je napisao/la:
Citiro sam skalu jer je on rekao da mogu i normalno uploadovat..
ADMINI LOCK + DELETE.. dobio sam od Jasona
glup si i dalje.
skala je napisao/la:
glup si i dalje.
Niste se dobro razumjeli.
Za njega se "normalno" podrazumijeva kao sa free kad uploadas. Tj. moze samo 10 downloada i obrisace se nakon 90 dana.
Za tebe se "normalno" podrazumijeva kao da se uploada sa Collectors acc-a ili sa Premiuma. Tj. nece biti obrisano.
Evo ko hoce ja cu mu dat RS acc za pola marke...
Ocami da mi netrebaju pare dao bi besplatno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.